|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)samyaghoobi70 نوشته شده توسط: بهترین راه همینه دیگه،سفر به نقطه ای دور از فامیل و اینترنت D:مشکل اینه ادم نمیدونه بره نمایشگاه کتاب کنکوری بخره یا نه
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: این قدی که برادر بلک واسه اعلام نتایج ما لحظه شماری می کنن فک نمی کنم واسه خودشونم کرده باشن.اون موقعی که نتایج اومد ما مهمون داشتیم. به من میگفتن بیا کمک کن که گفتم میخوام نتیجه رو ببینیم.
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ
صبح به مامان و بابام میگفتم دلم میخواد یه معجزه ای بشه رتبه ام یا خیلی خوب بشه یا خیلی بد. مامان گفت هر وقت دعا کردی قبول بشی قبول نشدی. آی میخندیدم این بار که دعا میکنی قبول نشی قبول بشی :| :| :| چقدر خوب بهم دلداری میدن واقعا :| نمیدونم هم چرا منتظر نتایجم از دیروز :| این نتایج لعنتی رو بدن من مطمئن بشم داغونه رتبه ام با خیال راحت برم بشینم واسه سال بعد بخونم. استرس ندارم فقط از این حالت بلاتکلیفی خوشم نمیاد. :| |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: صبح به مامان و بابام میگفتم دلم میخواد یه معجزه ای بشه رتبه ام یا خیلی خوب بشه یا خیلی بد.ممکنه رتبتون روی مرز باشه و تا روز آخر (شهریور) امیدوار بمونید و شهریور معلوم بشه چیزی که میخواید قبول نمیشید و کل تابستون رو از دست بدید و عقب بیفتید. ![]() ![]()
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ممکنه رتبتون روی مرز باشه و تا روز آخر (شهریور) امیدوار بمونید و شهریور معلوم بشه چیزی که میخواید قبول نمیشید و کل تابستون رو از دست بدید و عقب بیفتید. ![]() این دیگه بدترین حالته. نمیدونم رتبه ام روی مرز باشه چیکار میکنم ![]() کاربر بلک من استرس نداشتمااا ولی الان با پست شما، من استرس گرفتم
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط:از اون بدتر اینه که تو این حالت تا روز آخر پدر و مادرتون و تمام فامیل هم امیدوار میمونن ولی روز آخر میخوره تو ذوقشون.(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ممکنه رتبتون روی مرز باشه و تا روز آخر (شهریور) امیدوار بمونید و شهریور معلوم بشه چیزی که میخواید قبول نمیشید و کل تابستون رو از دست بدید و عقب بیفتید. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از اون بدتر اینه که تو این حالت تا روز آخر پدر و مادرتون و تمام فامیل هم امیدوار میمونن ولی روز آخر میخوره تو ذوقشون.شما امروز تصمیم گرفتید من رو تا مرز سکته ببرید؟ آخه از اون بدتر امسال خواهرم هم کنکور میده به احتمال زیاد نتیجه خوب هم میاره .. میدونم بخوام نخوام امسال به خاطر رتبه کهکشانیم در مقایسه با رتبه خواهرم سرزنش میشم اساسی ولی اینکه امیدوار بمونن و آخرش بخوره تو ذوقشون و بعد از اون سرکوفت بزنن دیگه خیلییی نامردیه +هرچقدر که سعی کرده بودم خوشبینانه فکر کنم امروز و فردا تکلیفم معلوم میشه با این دو پست شما همه تلاش هام هیچ شد
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ
حالا فرض کنید خواهرتون رتبه اش دو رقمی بشه و کامپیوتر شریف قبول بشه. ![]() ![]()
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hosein70 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ق.ظ
بچه ها من هر چه به نتایج نزدیکتر میشیم بیشتر ناامید میشم |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا فرض کنید خواهرتون رتبه اش دو رقمی بشه و کامپیوتر شریف قبول بشه.اتفاقا خواهر من رتبه اش در بدترین حالت صد در صد دو رقمیه و از حالا آماده ام واسه سرزنش. ولی تک رقمی بشه برق شریف قبول بشه سرزنش شدنم میشه آرزو چون کل فامیل زنده زنده پوست من یکی رو میکنن که مایه سرافکندگی فامیلم
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
کاربر پوونه چند روز تا شهریور مونده؟ ![]() ![]()
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کاربر پوونه چند روز تا شهریور مونده؟دقیقا ۱۰۴ روز
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ
چقققققققققققدرررررررررر زیاااااااااااااااااد خیلی سخته این همه روز صبر کردن. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقققققققققققدرررررررررر زیاااااااااااااااااد خیلی سخته این همه روز صبر کردن.: ))))))))))))))))))))))))))))) خداااااااااااااا : )))))))))))))))))))))))))) الان قلبم وایمیسته. شما کنکور دکتری میدین یا تافلی، جی آر ای یا یه همچین آزمون هایی یا درخواست پذیرش میفرستید واسه بلاد اونور آب یا هرچی مثل اینا اون موقع منتظر انتقام من باشید : ))))))))) |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ق.ظ
فعلا که قصد هیچ آزمونی رو ندارم. راستی فاصله اعلام نتایج کنکور خواهرتون با شما چند روزه؟ ![]() ![]() کدومش زودتر اعلام میشه؟ ![]() ![]()
|