|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ای کاربران، بدانید و آگاه باشید که پست هایی که سه نقطه میکنید یا به کل عوض میکنید توسط چشم های همیشه بیدار مانشت دیده می شوند.
نوش چشاشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۳ ب.ظ
خواهر زاده ام اعصابش از تبلیغای گاج خورد شده. از بس تبلیغ کرده. 
بچه تو اون سن مگه اعصاب داره اصلا؟ که تازه بخواد خورد هم بشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۶ ب.ظ
کاش تفکراتی که الان دارمو ۳ سال پیش داشتم :| :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر میخواین عمق تواضع و ادب خارجیا را ببینید برید کامنتای reddit را بخونید تا بفهمید همچین چیزی هم نیستن! استک اور فلو برای خیلیا حالت رزومه داره و توی مصاحبه های شغلی اکانتشون را ارایه میدن. ضمن این که بسیار مدیریت شدیدی داره و هرگونه بی ادبی سریع منجر به بن میشه. البته قابل انکار نیست علت دیگش اینه اعضاش عوام نیستن و اکثرا تحصیل کرده هستن.
من چند بار توی یوتیوب کامنت ها رو نگاه کردم توی کامنت ها بی ادبی ندیدم.
حتی زیر کلیپ های عمومی (منظورم غیر علمی و برنامه نویسی) چند بار دیدم اگه کسی میومد توهینی می کرد یا بد حرف می زد تعداد زیادی میومدن بهش تذکر میدادند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۷ ب.ظ
بعد نوشت: قیمه بادمجون چند تا لایک داره؟ 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۵۰ ب.ظ
بازم از نو خم ابروی کسی در نظر است (:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: بازم از نو خم ابروی کسی در نظر است (:
اوووف
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ
همه اجناس یه درصدی ارزون شدن، ولی بعضی چیزا اصلا تکون نخوردن ! انگار منتظر لحظه بودن که گرون بشن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: اوووف
ارادتمند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۲ ب.ظ
آواتار کاربر پست بالایی چقدر جالب شده!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آواتار کاربر پست بالایی چقدر جالب شده!
قابل نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: (22 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آواتار کاربر پست بالایی چقدر جالب شده!
قابل نداره 
نگرفتید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۷ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بعد نوشت: قیمه بادمجون چند تا لایک داره؟  
منم تنهایی یا بهتره بگم مجردی زندگی می کنم خدایش شاید الان بزرگترین مشکل من مشکل غذا باشه از سرکار میام می بینم هیچی نیست از باشگاه میام می بینم هیچی نیست یه راهکاری به من پیشنهاد میدی کتابی چیزی که بتونم یاد بگیرم درست کردن غذاها رو ؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: منم تنهایی یا بهتره بگم مجردی زندگی می کنم خدایش شاید الان بزرگترین مشکل من مشکل غذا باشه از سرکار میام می بینم هیچی نیست از باشگاه میام می بینم هیچی نیست یه راهکاری به من پیشنهاد میدی کتابی چیزی که بتونم یاد بگیرم درست کردن غذاها رو ؟؟؟
زن هم بگیری باز میای خونه و میبینی هیچی نیست : ))
خلاصه یوقت کلاه سرت نره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (22 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۷ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بعد نوشت: قیمه بادمجون چند تا لایک داره؟  
منم تنهایی یا بهتره بگم مجردی زندگی می کنم خدایش شاید الان بزرگترین مشکل من مشکل غذا باشه از سرکار میام می بینم هیچی نیست از باشگاه میام می بینم هیچی نیست یه راهکاری به من پیشنهاد میدی کتابی چیزی که بتونم یاد بگیرم درست کردن غذاها رو ؟؟؟
والا من با کمک خواهر و مادر و جاست فرند گرام آشپزی رو یاد گرفتم
|