یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: زیاد هم خوشحال نباشید!خودتونم خوب میدونید که اینا توجیه! شما ۲تا CL کمتر گرفتید. |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
توجیه نکردم! اینارو صرفا جهت یادآوری رنکینگ کلی فیفا و یوفا (لیگ قهرمانان، سوپرجام، جام در جام و...) گفتم. قبول دارم! معیار اصلی مقایسه همون Cl هست! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
رنکینگی که توش CL رو با سوپر کاپ یه اندازه بهش وزن بدن... |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
شنیدم مربیتون گفته ما در دوران خستگی بدنسازی بودیم و از هفته ۴ام درست میشیم! ببینیم چی میشه! من که لیگ بدون میلان قوی رو دوست ندارم! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رنکینگی که توش CL رو با سوپر کاپ یه اندازه بهش وزن بدن... معیار این رنکینگ کمیت افتخارات هست! این ستاره روی پیراهن واسه همینه! شما چهار تا جام دیگه بگیرین می دیمش به شما! (۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: شنیدم مربیتون گفته ما در دوران خستگی بدنسازی بودیم و از هفته ۴ام درست میشیم! ببینیم چی میشه! Big Grin من که لیگ بدون میلان قوی رو دوست ندارم! درست گفته! البته یکمی هم شوخی کرده، فکر کنم با این وضعیت بجای هفته چهارم باید می گفت دهم! بالاخره یه روزی به بازی ها برمی گردیم و صدر رو ازتون پس می گیریم! یوونتوس خوبه یکی دیگه به این چلسی بزنه! (بعد از ویرایش: گل زد!... ) |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
نه! از این یووه خیلی خوشم اومد! با اینکه اصلا بازیکن نداریم ولی خیلی خوب بازی می کنیم! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - yaser_ilam_com - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: نه! از این یووه خیلی خوشم اومد! با اینکه اصلا بازیکن نداریم ولی خیلی خوب بازی می کنیم!میگم luna خانم خبری از رونالدو نداری این روزا مادرید رو بهم ریخته اما خوب بازیش جلو سیتی قابل ستایش بود لذت بردم عشق فقط آقای خاص |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:انگار افسرده شده این ورام نمیاد واسه همینه!(30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: نه! از این یووه خیلی خوشم اومد! با اینکه اصلا بازیکن نداریم ولی خیلی خوب بازی می کنیم!میگم luna خانم خبری از رونالدو نداری این روزا مادرید رو بهم ریخته اما خوب بازیش جلو سیتی قابل ستایش بود لذت بردم |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:انگار ارشد قبول شده این رونالدو(30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:انگار افسرده شده این ورام نمیاد واسه همینه!(30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: نه! از این یووه خیلی خوشم اومد! با اینکه اصلا بازیکن نداریم ولی خیلی خوب بازی می کنیم!میگم luna خانم خبری از رونالدو نداری این روزا مادرید رو بهم ریخته اما خوب بازیش جلو سیتی قابل ستایش بود لذت بردم |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: میگم luna خانم خبری از رونالدو نداری این روزا مادرید رو بهم ریخته اما خوب بازیش جلو سیتی قابل ستایش بود لذت بردم با اینکه زیاد از رونالدو خوشم نمیاد اما به قول شما بازیش جلوی سیتی قابل ستایش بود.این همه مشکلات و حاشیه داشته اما تو زمین داشت با جون ودل بازی میکرد. خوبه بعضی ها یاد بگیرن! بازی قشنگی بود. بازی هایی که گل زیاد دارن رو میپسندم |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
تساوی دوم یونتوس!!! شما بهتره رو همون ایتالیا تمرکز کنید. لااقل میتونید اونجا مقامی چیزی بیارید. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
فعلا که ما راضی هستیم بازی خوبی نبود! ولی خوب تیم ما در دو هفته گذشته ۵ تا بازی داشته که ۳ تاش با چلسی و رم و فیورنتینا بوده! به هر حال خسته است تیم ولی در نهایت ما از گروه صعود می کنیم! به هر حال ما که مثل این رئالی ها نیستیم که تو کل فصل یه بازی حساس با بارسا داشته باشیم فقط! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
می بینم که اخلاق توجیه گرایانه انگلیسی ها تو شما هم اثر کرده یا شایدم به خاطر همون تعصبتون باشه. حالا خوبه قبل شروع فصل این همه ادعا داشتیدو الان اینجوری شدید! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ
من نمیخوام مقایسه کنم ولللللللللللییییییییییییی ... ۴-۱ این بود قهرمانی اروپا؟ شما فعلا رو گروهتون تمرکز کنید |
RE: یورو ۲۰۱۲ - yaser_ilam_com - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: فعلا که ما راضی هستیم بازی خوبی نبود! ولی خوب تیم ما در دو هفته گذشته ۵ تا بازی داشته که ۳ تاش با چلسی و رم و فیورنتینا بوده! به هر حال خسته است تیم ولی در نهایت ما از گروه صعود می کنیم! به هر حال ما که مثل این رئالی ها نیستیم که تو کل فصل یه بازی حساس با بارسا داشته باشیم فقط!ببین luna جان ، خدایی فقط یه بازی حساس حالا بگو مثلا شما کدوم بازی حساس رو دارید یه رقیب داشتید (میلان) که اونم وضعش رو بهتر از ما میدونید حالا قبلا رجز خوندی بهت گفتم تو اروپا میبینمت اینم اروپا دو بازی دو تساوی آخه شاختار قوی بود یا آژاکس که ۴ تاییش کردیم منم توصیه دارم به همون لیگ ایتالیا بسنده کنید |