![]() |
اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - negggin - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
صبر یه اندازه ای داره ![]() ![]() ![]() فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk |
اعلام نتایج نهایی ارشد - yasmin.jll - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
چقدر استرس دارین یعنی واقعا ته نگرانی های زندگیتون کجا قبول شدن ارشدتونه؟ بابا جان برید خوش باشید این جوابا رو هم می دن تموم می شه می ره |
اعلام نتایج نهایی ارشد - negggin - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
بعد از ارشدم داستان های دیگس ![]() فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - shahryar200 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: بیچاره توکلی. من توکلی را دوست میدارم. منفی هاشم به جون میخرم کلا وقتی میبینمش پشت تی وی استرس و حرص و بغز گلومو میگیره ![]() ![]() ![]() |
اعلام نتایج نهایی ارشد - aliabbasi - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
مردشور این متن رو ببرن "داوطلبان گرامی می توانند برای مشاهده اسامی پذیرفتهشدگان نهایی آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۴ ،از ساعت ۲۰ امشب اقدام نمایند." |
اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سایت سنجش همش شده اطلاعیه!!! پ کو نتایج!!!!!!!!!!! |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
همش یاد تلیمو میفتم که وقتی واسه رتبه ها میرفتم تیتر اول سنجش بود ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - violet_z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ)albaloo نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: صبر چیزه خوبیه اما نه وقتی هر دو دقیقه یه بار یکی مستقیم یا به کمک وسایله ارتباطی سوال می کنه "جوابت نیومد!!!!" و تو مجبوری بگی نه من فکر میکردم فقط مشکل منه این ![]() ![]() نزدیک هزاربار به فامیل و دوستام گفتم جوابا شهریور میاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Tehran_95 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
وقتی آماده هست منتظر چی هستند؟ ![]() ![]() هستند کسانی که به جوانی که خودش داره تو این سیستم آموزشی عذاب میکشه زخم زبان میزنند تا به درد هاش اضافه کنند. همین نتایج آگه جای درست و حسابی قبول نشه استهزا کردن ها و نیشخند ها شروع میشه. و جالب تر اینکه اکثر این افراد نه خودشان سواد درست و حسابی دارند نه فرزاندنشون ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - saeedeivazi - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: وقتی آماده هست منتظر چی هستند؟منتظر چیزی نیستن. قصد آزار دارن. مگه چیز دیگه ای میتونه دلیل این همه تاخیر باشه؟ ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - razieh123 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ
بابا خوشبحالتون مشکلات من یکی دو تا نیست که خونوادم به همه فامیل و آشنا گفتند من ارشد قبول شدم ، رتبمم روی مرزه می ترسم جایی قبول نشم ??[/code] |
اعلام نتایج نهایی ارشد - sorlin - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ
یاد این روزای پر استرس بخیر .. هر ساعتش یه عمر بود :| انشالله که همه ی دوستان لب مرزی و رتبه برتری و .. بهترین جایی که تو ذهنشون هست قبول شن |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - saeedeivazi - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: بابا خوشبحالتون مشکلات من یکی دو تا نیست کهکاملا درکتون میکنم! وضعیتی کاملا یکسان داریم ![]() |
اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۸ ب.ظ
ساعت ۳ شد، یعنی فقط وقتی به ارشدهای بدبخت میرسه سنجش وقت شناس میشه ظاهرا قراره سره ساعته ۲۰:۰۰:۰۰ بذاره ![]() |
اعلام نتایج نهایی ارشد - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۹ ب.ظ
میگن وقتی دو نفر پشت تلفن درباره آب و هوا صحبت میکنن یعنی حرفی برا گفتن ندارن. درمورد ما وقتی کسی حرفی واسه گفتن نداره واسه چندمین بار هم که شده میپرسه "ارشدت کی میاد؟" |