زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - neda_Network - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ق.ظ
من با محاسبه گر شهریه دانشگاه آزاد قزوین زدم ۹ واحد درسی و ۲ واحد سمینار شد ۱۹۴۰۸۵۰۰ بدون سمینار۱۷۴۸۲۵۰۰ فوقش امسال ۱۰۰ تا ۱۵۰ بهش اضافه شده دیگه (۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:امروز کارشناسی و فردا دکتری هستش(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ق.ظ)mohsen62 نوشته شده توسط: سلامچهار شنبه ۱۹ شهریور |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ق.ظ
نه بیشتر از ۱۰۰ اضافه میشه حداقلش ۱۵ درصد هست.یعنی بین ۱۵ تا ۲۵ درصد |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - k1.technology - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ
یه جا من خوندم گفته بود بین ۸ تا ۱۸ درصد نمیدونم درسته یا ن؟ |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ
من هم یک خبر خودنم عید ۹۳ . گفته بود میشه با دستور هیئت امنا برخی رشته ها تا ۲۵ درصد بالا ببرن میگم هنوز هیچی مشخص نیست باید صبر کرد. به نظرم حدود ۱۵ درصد |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - farhadariaei - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من با محاسبه گر شهریه دانشگاه آزاد قزوین زدم ۹ واحد درسی و ۲ واحد سمینار شد ۱۹۴۰۸۵۰۰این هزینه ای که فرمودین مربوط به دکتری دانشگاه آزاد؟ |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - مورتن - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ
[quote='neda140781' pid='299683' dateline='1410149287'] من با محاسبه گر شهریه دانشگاه آزاد قزوین زدم ۹ واحد درسی و ۲ واحد سمینار شد ۱۹۴۰۸۵۰۰ بدون سمینار۱۷۴۸۲۵۰۰ فوقش امسال ۱۰۰ تا ۱۵۰ بهش اضافه شده دیگه [quote='H-Arshad' pid='299682' dateline='1410149261'] [quote='mohsen62' pid='299681' dateline='1410148395'] بله دیگه فوقش بابایی صد تا صدو پنجاه اضافه به شما میدن |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
راست میگه خانم ها که مشکل ندارن فوقش یک مقدار بالا و پائین! (۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:ارشد(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من با محاسبه گر شهریه دانشگاه آزاد قزوین زدم ۹ واحد درسی و ۲ واحد سمینار شد ۱۹۴۰۸۵۰۰این هزینه ای که فرمودین مربوط به دکتری دانشگاه آزاد؟ دکترا ماشین حساب جواب گو نیست. |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - farhadariaei - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ق.ظ
خواهش می کنم این واحد پولش هم در پایان عدد مربوطه ذکر کنین نزدیک بود سکته بزنم ۱۹۴۰۸۵۰۰ ریال |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - mc2013 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
واقعا جواب چهارشنبه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقران از استرس پیر شدم |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ق.ظ
بخوای کلی حساب کنی با خرجای دیگش یه ۱۰ تومن در میاد |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - مورتن - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ
یک وبلاگ میخوام درست کنم اندر حکایات دکتر علوی فاضل |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
رفتم تو فکر این که برم یه ترم ثبت نام کنم مشکل خدمت حل شه . بعدش بخونم واسه دولتی . ولی کاش دولتی هم ورودی بهمن داشت. اینجوری یک سال آدم عقب می افته |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - farhadariaei - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: ۱۰ تومن پول یه یخچال جهازه..سکته نداره کههههه... خداروشکر ما پسریم |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - مورتن - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط: یک وبلاگ میخوام درست کنم اندر حکایات دکتر علوی فاضل نه اتفاقا میخوام به چالش سطل آب یخ دعوتش کنم. سه نفر منتخب: آنجلیا جولی - جنیفرلوپز - دکتر علوی فاضل |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - sahar ardeshir - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
نتایج ارشد سه شنبه میاد یا چهارشنبه!!!؟ |