یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ
به نظر شما این وسط کی بیشتر از همه حال می کنه؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: izadan11 شما چند شد رتبت؟ ها... چه گرایشی؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - master of net - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: بچه ها من با رتبه ۱۲۰ و خورده ای صنعتی اصفهان قبول شدم میشه بگید چه رشته و گرایشی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: به نظر شما این وسط کی بیشتر از همه حال می کنه؟کسایی که رتبه شون یه رقمیه (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:هوش(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: izadan11 شما چند شد رتبت؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: میشه بگید چه رشته و گرایشی؟نرم افزار |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من در همین جا، از تمام کسانی که با عث رنجششون شدم، معذرت میخوام، و امیدوارم که منو ببخشن.الان دیگه دیر شده... قبلا باید فکر دعاهای ملت میبودی... الان دیگه هرکی نفرینت کرده بود اثر کرده و نتیجش تو سنجشه! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - yekimesekhodet - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: خوبه تهران میاری خوش بحالت نه وضعتون خوبه نگران نباشید |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: بچه ها من با رتبه ۱۲۰ و خورده ای صنعتی اصفهان قبول شدم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sarah_azd - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
بچه ها من از صب ریفرش میکردم!ساعت ۶ میرم بیرون! همین که من پامو از در خونه بذارم بیرون احتمال اومدن نتایج در لحظه ۱۰ برابر بیشتر میشه!! شانسه منه دیگه! گفتم با خبر باشین اقلا یه عده از شانس بده من بهره ببرن! به امید موفقیت هممممممون! ♥ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
بوی سوختگی میاد یا بو از داخل کیس کامپیوتره یا بوی دماغ سوخته منه که پیش دستی کرده جلوجلو اومده |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:خب پس ماهم میگیم ک دورهمی بخندیم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: مورد داشتیم دختره رفته سبد کالا بگیره گفته عااقا اون سبد صورتییه رو بده میخوام با مانتوم سِت بشه....در کسری از ثانیه متصدی اهدای سبد کالا تمامی سبد هارو یه جااا قووورت داده... دیدین این پسرای دم بخت میگن: من قصد ازدواج ندارم؟ یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من! ازدواج که قصد نمی خواد! پول می خواد که تو نداری! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: نه وضعتون خوبه نگران نباشید اتفاقا قبلا دوست داشتم تهران قبول شم الان نشم راحت ترم(تو دانشگاهای تهران فقط برا شهید بهشتی شانس قبولی دارم) |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من در همین جا، از تمام کسانی که با عث رنجششون شدم، معذرت میخوام، و امیدوارم که منو ببخشن. من مث بقیه کینه ایی نیست، با من خشکه حساب کن می بخشمت |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
نتایج اومد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeedgh144 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)sarah_azd نوشته شده توسط: بچه ها من از صب ریفرش میکردم!ساعت ۶ میرم بیرون! سریع برو بیرون ... کلی جوون دارن به خاطر تو خونه موندن تو تلف میشن ... بدووو |