مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - admin - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ
لیست دروس ارایه شده رو از اینجا ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - admin - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
باز میشه. مشکلی نداره. مجدد تلاش کنید |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: ترمیم یه هفته بعد شروع کلاسهاست دیگه / درسته؟ترمیم دوم تا ۴ام هست فکر کنم. می تونید به تقویم دانشگاه مراجعه کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. -------------------------------------------------- من دروس ارشد معماری ارائه شده در این ترم رو از ادرسی که دکتر دادن، میگم: دروس اصلی: طراحی سیستمهای تحملپذیر اشکال آزمونپذیری طراحی سیستمهای دیجیتال کم توان دروس اختیاری(گرایش معماری ): سامانه های پیشرفته ذخیره سازی داده شبکههای کامپیوتری پیشرفته و مدیریت شبکه های کامپیوتری (فکر کنم ما هم می تونیم برداریم و مشترک حساب می شه!) مفاهیم پیشرفته فناوری اطلاعات---> می تونید این درسم بردارید اختیاره از گرایش های دیگه --------------- تو این ادرس تقریبا می تونید لیست درسای ارشد معماری رو ببینید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: باز میشه. مشکلی نداره. مجدد تلاش کنید بله / درسته / با vpn باز نمی شد |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
در ادرس زیر هم لیست کلی دروس هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: من دیپرس! ۳ واحد جبرانی باید پاس کنم!اون طور که من میدونم باید سال اول بگذرونید پس می تونید ترم دو بردارید ولی به نظرم ترم اول داغید بردارید بهتره |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
البته مسائل پیش نیازی اصلا توسط سیستم گیر داده نمیشه. تمام مسئولیتش به گردن دانشجوست. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - sinohe - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
واسه گرایش هوش جایی هست که مشخص کرده باشه چه درس هایی رو باید جبرانی پاس کرد. من با این تغییر رشتم فکر کنم زیاد باشه..... |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: اگه بخوام طراحی سیستم های دیجیتال (جبرانی) و طراحی سیستم های دیجیتال کم توان که جفتش با دکتر اجلالی ارائه می شه رو با هم بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ ارتباط این دو تا درس خیلی زیاده؟طراحی سیستم های دیجیتال verilog هست و ربطی به طراحی سیستم های کم توان نداره کلا طراحی سیستم های دیجیتال ربطی به درسای ارشد نداره با هر چی می تونید بردارید. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)sinohe نوشته شده توسط: واسه گرایش هوش جایی هست که مشخص کرده باشه چه درس هایی رو باید جبرانی پاس کرد.تو ce.sharif.edu بگردید برای سرفصل هوش ۸۸ به بعد. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: اگه میشه کمی هم در مورد نحوه نمره دهی و میزان سختگیری این استادا اطلاعات بدین:اونچه که من در اینجا میگم بر اساس نظر شخصی من هست و لزوما نباید این طور باشه پس نمی شه بطور کامل بهشون استناد کرد! اقای محجل دانشجوی دکتری دکتر اجلالی هستن و فکر کنم تا بجال درسی تو دانشکده ارائه ندادن و اگه هم دادن من در جریان نیستم و در مورد نمره دهی ایشون نظری ندارم! فقط باهاشون همکلاس بودم و این که TA من بودند. نمرات دروس دکتر اجلالی شکل خاصی نداره یه ترمهایی می بینیم میانگین نمره کلاس بالا هست یه ترمهایی پایین!مثلا فکر کنم نمرات درس کم توان سال قبلشون خیلی خوب بود ولی سال قبل ترش نه! دکتر حسابی و دکتر میرعمادی خوب نمره میدن به نظر من. و سختگیری خاصی ندارن در حدی که بشه گفت با دکتر جهانگیر کلاس نداشتم ولی خب نمرات کلاسشون خیلی بالا نیست. در مورد دروس هم تحمل پذیری اشکال دکتر میرعمادی، تمرین و پروژه تخقیقاتی و پایان ترم داره ازمون پذیری میان ترم و پایان ترم و پروژه داره کم توان هم فکر کنم میان ترم و پایان ترم و تمرین و پروژه داره معماری دکتر جهانگیر رو دقیق نمی دونم ولی پروژه و تمرین و پایان ترم رو مطمئنم. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
میشه یه توضیحی در مورد اساتید زیر بدید / ممنون خرازی ضرابی زاده سربازی آزاد گودرزی قدسی (یه سوال فنی هم داشتم / تو لیست دروس این ترم دیدم مبانی برنامه سازی دادن به استادی به نام جعفر نژاد / نکنه این جعفر نژاد قمی خودمنه که میشینه کتابارو ترجمه میکنه؟) |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
مبانی رو من دیدم دانشجو های دکترا درس بدن. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: میشه یه توضیحی در مورد اساتید زیر بدید / ممنوناز بین این اساتید دکتر خرازی از اساتید ای تی هستن و دکتر قدسی از نرم افزار و دکتر ضرابی زاده رو دقیق نمی دونم! فکر کنم نرم باشن پس من شناختی ندارم . بعد این که منظورتون از توضیح چیه دقیقا؟ چی رو می خواید بدونید؟ درس نیستن که توضیحشون بدم ببخشید شوخی کردم |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
دکتر ضرابی زاده الگوریتم محاسبات هستن. دکتر قدسی هم فکر می کنم الگوریتمی باشن. هوش کسی نیست ازش شیرینی بگیریم؟ |