|
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - shabe-barani - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ
بچه ها من مجازی امیرکبیر رشته علوم کامپیوتر سیستمهای هوشمند قبول شدم..... نمیدونم بمونم بخونم مجدد امتحان بدم یا همین رو برم... لطفاً راهنمایی کنید |
|
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - ف.ش - ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
دوستان لطفا فقط با فرمت زیر پست بزنید سایر پستهای نامرتبط به زودی حذف یا ویرایش میشه ، در صورت داشتن سوال در محل مناسب تاپیک ایجاد کنید یا در صورت داشتن سوال از یکی از دوستانتون به جای منحرف کردن بحث تاپیک از سیستم پیام خصوصی و چت استفاده نمایید : رتبه/نام دانشگاه/ گرایش/روزانه،شبانه،مجازی،آموزش محور،غیرانتفاعی/سهمیه (درصورت داشتن سهمیه) |
|
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - hamid-yousefi - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
۹۴/تبریز/سیستم های کامپیوتری/روزانه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - barfoyakh - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ
منم با رتبه ۹۱ قبول نشدم
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - حورا - ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)professional نوشته شده توسط:بله ،تقریبا ۹۰% همینطوره، کمه کمش ۳ساله که اینطوریه .(17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)حورا نوشته شده توسط: هرچند که معمولا برا علوم ،تکمیل ظرفیت اعلام نمیکنن!این جمله موثقه؟ چون انقد ظرفیت کمه و اوضاع علوم کامپیوتر خرابه که به تکمیل ظرفیت نمیکشه. همه ترجیح میدن هر جور شده برن دانشگاه. شایدم معجزه بشه و امسال ظرفیت اعلام کنن |
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - H0ney - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط: سلام مجازی امیرکبیر سیستم های هوشمند هم قبول شدم. نظرتون راجع به مجازی چیه؟ |
|
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - Parva - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ق.ظ
دوستانی که هنوز نتایج شون رو اعلام نکردن و کارنامه هاشون هم موجود هست لطفا محل قبولیشون رو در این تاپیک اعلام کنن تا فایل قبولی های مانشت رو تکمیل کنیم. ممنون بابت همکاری. |
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - mf79 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط: سلام یکی از دوستان می گفت ۴ تا از همکلاسیهای مجازیش دکترا قبول شدن. فکر نکنم بد باشه برا کسایی که نمیتونن کلاس برن. |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - Ak.karimi - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ
رتبه ی ۵۴ / صنعتی شریف / شبانه لینک کارنامه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - abulfazl.s - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام من با ۸۶ علومم هیچ کدوم از دانشگاههای تهران رو نیاوردم ، ولی با ۱۶۹ الگوریتم و محاسبات دانشگاه تهران قبول شدم. البته علوم مدرس و علامه رو پایینتر از این انتخابم زده بودم. |
|
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - hamid.adldoost - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
من با ۱۰۰ علوم کامپیوتر هیچکدوم از روزانه و شبانه های تهران رو نیاوردم البته علامه رو نزده بودم. با ۳۸۰ هوش، روزانه خوارزمی قبول شدم. |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - mostafa_shaeri_tj - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ
۱۴۵/دانشگاه مازندران(بابلسر) روزانه |
|
نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - professional - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ
دوستان کسی از غیاث الدین هست؟ |
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - mf79 - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط: سلام شما رفتید بهشتی رو یا امیرکبیرو؟ |
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتری ها (ارشد ۹۱) - H0ney - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ق.ظ)mf79 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)H0ney نوشته شده توسط: سلام فعلا هیچ کدوم رو نرفتم , امروز هم آزاد رو دیدم ریبه ام ۲۵ مهندسی -هوش مصنوعی بود آخرین فرد قبولی ۲۳ یعنی تو تکمیل طرفیت اون رو هم میارم
|