تالار گفتمان مانشت
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - mamat - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ

عید همه شما دوستان مبارکSmile

روزه‌ی هجر شکستیم و هلال ابروئی
منظر افروز شب عید وصالی کردیم

بر گل عارض از آن زلف طلایی فامش
یاد پروانه‌ی زرین پر و بالی کردیم

مکتب عشق بماناد و سیه حجره‌ی غم
که در او بود اگر کسب کمالی کردیم

چشم بودیم چو مه شب همه شب تا چون صبح
سینه آئینه‌ی خورشید جمالی کردیم

برای همه شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.
ما رو هم از دعای خیرتون بی نسیب نکنید. برای مصیبت دیده های زلزله اخیر از همه شما هموطنان گرامی میخوام حدافل با دعاهاتون به یاری اون عزیزان برسید

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - انرژی مثبت - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ

خب دوستانی که بیدارن این دعا رو امشب ۱۰ بار بخونید . بقیه رو هم دعا کنید.

یا دائم الفضل على البریّة... یا باسط الیدین بالعطیة ...
یا صاحب المواهب السنیّة ...
صلّ على محمّد و آله خیر الورى سجیة ...
وَ اغْفِرْ لَنَا یَا ذَا الْعُلَى فِی هَذِهِ الْعَشِیَّهِ ...

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - LORD0098 - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ

سی شب به تو التماس کردم / این لحظه جواب طالب ام من
خواهی بنواز و خواه رد کن/احسان و عتاب طالب ام من . . .

عید فطر بر شما دانشمندان مبارک

RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - homa - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ

عید همگی مبارک....Smile

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - p.parsaee - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ق.ظ

عیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــدتون مــــــــــــــــــــــــــــبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــ باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

عید صیام آمد و ماه صیام رفت / لطف تمام آمد و فیض تمام رفت

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - ف.ش - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ

عیدتان مبارک Smile

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - مازیار صفایی - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ

می گن ماه رمضون تموم می شه درهای رحمت الهی بسته می شن....
خدا رو شکر کسی لای در گیر نکرده Big Grin

عیدتون مبارک.... خداییش یک روز دیگه نمی تونستم روزه بگیرم! Big Grin

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - pos - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ

خداحافظ ای ماه غفران و رحمت

خداحافظ ای ماه عشق و عبادت

خداحافظ ای ماه نزدیکی بر آرزوها

خداحافظ ای ماه مهمانی حق تعالی

خداحافظ ای دوریت سخت و جانکاه

خداحافظ ای بهترین ماه الله

عیدتان مبارک

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - M@A - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ

سلام
عید تمام دوستان مبارک
طاعات و عبادات قبول درگاه حق

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - somayeh kashefi - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ

همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه، حس غریبی دارم...
چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا تموم شد ...

عید سعید فطر بر تک تک مانشتی های عزیز مبارک ...........

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - azad_ahmadi - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ

عید مبارک.
از خوبی ها نسخه پشتیبان بگیریم و بدی ها رو فرمت کنیم.
عید تک تک شما مبارک.

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - شاپری - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ

عید رمضان آمدو ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمدو صد حیف که آن رفت
عید همه مبارک باشه Smile

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - fatima1537 - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ

آرزو میکنم که عباداتتون قبول باشه و حاجاتتون برآورده بشه.عیدفطر مبارک

عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - zeinab - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ

طاعات و عبادات قبول
عید بر همگی مبارک

امروز عیده، عیـــــــــــــــــــــــــــدت مبارک باشه - Parva - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ

میگن پنجره دل آدم های مهربــــــــون رو به خــــــــــــــــــــــدا باز میشه

از اون پنجره مارو هم دعــــــــــــــا کنین.

عیدتون مبارک باشه دوستان عزیز