|
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - نسخهی قابل چاپ |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
خب فعلا" این تست را حل کنید: ۲- چندتا از گرامرهای زیر منظم هستند؟ [tex]L_1: S\to aSa|aSb|bSa|bSb|\lambda[/tex]
[tex]L_2: S\to aSa|aSb|bSa|bSb|c[/tex] [tex]L_3: S\to AS|aSb|A[/tex] [tex]A\to a|b[/tex] [tex]L_4: S\to baS|bA[/tex] [tex]A\to SAB[/tex] [tex]B\to a|bb[/tex] الف) ۱ ب) ۲ ج) ۳ د) ۴ |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
جواب ج هست؟ فکر می کنم با توجه به تعریف خطی چپ و راست ، L3 منظم نباشه |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
دلایل هر چهار تاش را هر کدام از دوستان میتونند بگن. پس خانم انرژی کو؟ قرار بود بگن. اقای جویباری زحمتش رآ میکشید؟ همه بگید اشکالی نداره. |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
خودتون بگید لطفا |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - انرژی مثبت - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
من از اولیش شروع کنم؟ البته اگه اشکال نداره منم نظر بدم چون تو گروه نیستم و امروز بودم فقط. البته شاید بهتر باشه کنکوریهای عزیز بگن
|
|
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - ماه بانو - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
L4 که منظم نیست آخه A که نه به حرفی میرسه نه به لاندا L2 رو فکر کنم بشه اینطوری نوشت و منظمه [tex]S\rightarrow A|\lambda[/tex] A--> aB|bB|S B-->bC|aC|S [tex]C\rightarrow \lambda[/tex] |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Jooybari - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ
L1 منظمه. تمام رشته های بطول زوج رو قبول میکنه. L2 منظم نیست. باید وسط رشته رو تشخیص بده و حرف وسطش c باشه. L3 منظمه. تمام رشته های بغیر از لاندا رو قبول میکنه. L4 هم منظمه. زبانش میشه تهی. هیچ رشته ای رو قبول نمیکنه. جواب میشه گزینه ج |
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - ماه بانو - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: ببخشید :-S خب این مگه سه صفر استار نیست ؟ دو تا صفر چجوری میگیریم ازش :-S |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
خب حدود ۸ تا سوال هست که میذاریم همینجا تا شنبه بردارین. اگه سوالی از فصل سوم یا سوالات جلسه قبل هست بپرسید. این چند تا تست را هم که خواهیم گذاشت بزنید تا جلسه بعد. اگه حرفی نیست تا ببندیم. |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ
ممنون خسته نباشید |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
از دوستان خواهش میکنم تا روز قبل از جلسه سوالاتشون را بفرستند وطبیعی است که در زمان محدود جلسات، نمیشه خیلی در مورد یه سوال توضیح داد(یعنی تایپ کرد). هفته بعد فصل چهارم را کار میکنیم. فکر میکنم بعد از فصل ۴ یه جلسه کلا" دوباره یه مروری روی سوالات زبانهای منظم بکنیم . یعنی ۴ فصل اول را یه بار دیگه بررسی کنیم. ولی دوستان انگار خیلی همگام نیستند و من خواهش میکنم تو این دو هفته آینده این ۴ فصل لینز را زیر و رو کنید. تا هفته بعد خدا نگهدار. |