پیشنهاد درس خواندن گروهی - نسخهی قابل چاپ |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - skygirl_00 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
مرسی. آره لینز میخونم اما نمیدونم چرا کارگهی رو دوس نداشتم، جزوه و ویس سید جوادی رو انتخاب کردم. (شاید جزوش رنگی بود) :-)تمرین حل نمیکنم .خیلی خوب نیست یعنی؟ |
RE: پیشنهاد دوستانه - deepnip - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ)baharan20 نوشته شده توسط: آره پیشنهاد خوبیه من هم همینطور می شه بگین الان تو چه مرحله ای هستین و تا کجا خوندین؟ |
RE: پیشنهاد دوستانه - forouzan - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ)deepnip نوشته شده توسط:(13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ)svk7 نوشته شده توسط: [quote='baharan20' pid='115447' dateline='1343852649'] من هم همینطور می شه بگین الان تو چه مرحله ای هستین و تا کجا خوندین؟ سلام منم نرم افزارم ولی چند روزیه شروع کردم به خوندن هستم منم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - Maryam-X - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ق.ظ
هوش اصفهان کسی نبود؟؟؟؟؟ |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - mrpking - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
منم خیلی دوس دارم به جمعتون بپیوندم تو خراسان جنوبی یا رضوی کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط عجله کنید که داره دیر میشه اگه کسی بود بهم یه پیام بزنه و اعلام کنه |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - EMT - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
منم نرم افزارم تازه شروع کردم برنامم ۴ ماه خوندن کل درسا و ۲ ماه هم مروره اگه کسی هست بگه پیشنهاد جدید کنفرانس بزاریم ماهانه یک ساعت (اخرش دو ساعته )گزارش بدیم چه کارا کردیم و به چه نکته های مهمی رسیدیم یا تو چه درسایی مهمه کلا هر تجربه ایی که تو اون ماه بدست اوردیم بعد از اینکه هممون درسامون و یک دور خوندیم هم میتونیم با هم رفع اشکال کنیم با تیم ویور اونایی که موافقند پیام خصوصی بدن و ای دی یاهو بدن تا کنفرانس اولیه رو بزاریم |
RE: پیشنهاد دوستانه - deepnip - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ب.ظ
من هم تازه شروع کردم به خوندن. بچه ها پیشنهاد بدین چی بخونیم؟همه همزمان بخونیم؟ |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - dfsefes - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ
منم نرم افزار سال دومم از کرمان |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - arg89 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
سلام ما هم هستیم یه چندوقتی می شه که شروع کردم اما طبق اون برنامه ای که چیدم پیش نمی رم و به نظرم یه روش جدید مثل این شاید بتونه کمکم کنه واسه ادامه و موفقیت. خلاصه من آی تی می خونم! کیست مرا یاری کند؟!!! |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - dark-lady - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
منم اصفهان هستم. برای هوش یا نرم افزار یه هم گروه با انگیزه بالا میخوام که باهم رقابت کنیم. من خودم خیلی پر انرژی و مثبت اندیش هستم |
RE: پیشنهاد دوستانه - shahrzad sara - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: من تهرانم و آی تی هم میخونم سلام دوست عزیز من از اصفهان هستم تصمیم هم جدی هست برای ای تی من از اول مهر میخوام طبق برنامه ریزی پارسه پیش برم اگه موافق باشید هر پنج شنبه برای گفتن اشکالات و جمعه ها برای پاسخگویی به اشکالات بذاریم اگه موافق هستین بگید سلام دوستان من یه پیشنهاد دارم از اول مهر طبق بودجه بندی پارسه شروع کنیم و هر پنج شنبه برای گفتن اشکالات و هر جمعه برای پاسخگویی به اشکالاتمون اختصاص بدیم من میخوام ای تی شرکت کنم هر کسی با این پیشنهاد موافقه لطفا بگه البته هر کی واقعا تلاشش جدی هست بگه تا هماهنگ کنیم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - soli - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان منم از شیرازم - نرم افزار |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - rorschach - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
دوستان مهدی هستم یه کنکوری من هوشم کسائی که تهرانن گروهی خوب می شه خون ورفع اشکال کرد |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - fa_karoon - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان کسی هست که مال اهواز باشه و گسسته جلد ۱ گریمالدی رو خونده باشه یا کلا گسسته بلد باشه، و حاضر باشه یه جلسه رفع اشکال بذاره البته مدار هم سوال دارم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - shayan.sm - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان منم IT میخونم ، برای گرایش های IT و تجارت هم میخوام برنامه ریزی کنم. چند روز میشه که شروع کردم و میخوام توی این مدت باقیمونده به یه جاهایی برسونم خودمو ، از اونایی هم نیستم که سنگ بزرگ برمیدارن... اگه کسی دوست داشته باشه ، خوشحال میشم هم گروه باشیم. از طریق این ایمیل میتونین با من در تماس باشین: fairyboy@rogers.com در ضمن من از گیلان هستم. |