تالار گفتمان مانشت
با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - ali - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)LORD0098 نوشته شده توسط:  دوستان این دانشمندان هسته ای نمی تونن کاری کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟ HuhHuhHuh
چرا می تونن : وقتی که مرغ رو خریدی با انرژی حاصل از اون میشه مرغ سوخاری رو زد به بدن .

با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - kavehn - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ

اصلا مرغ گیر نمیاد ؟!

جالب اینجاست که تخم مرغ ها کوچک شدن!!! شوخی نمی کنم ! ببینید استکبار جهانی چه می کند، مرغ ایرانی گیر نمیاد و تخم مرغ ها هر روز کوچک تر می شوند.

RE: با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - Eternal - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ

رفتیم مرغ بخریم میگن مرغ نیست، من نمیدونم پس این تخم مرغ ها چطور تولید میشن؟؟؟؟؟؟ HuhHuh

TongueBig Grin

RE: با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - eris229 - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ

[تصویر:  115375_1_1379090761.gif]

با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - azad_ahmadi - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ

اخبار شبکه ۱ رو دیدم، وزیر بازرگانی می گفت:" با تلاش و یاری خداوند مشکل کمبود و گرانی مرغ رو حل کردیم، ایشون گفتند که ۶۰ تن مرغ رو وارد کردن و از همین امروز توزیع خواهد شد".
--------------------
اخه عزیز من، برادر من شما که همین چند وقت پیش **۱۵۸هزار تن** مرغ رو وارد کردین، باز هر روز یه عده ای دست خالی میرن خونه هاشون، حالا می خوای با ۶۰ تن کار مردم رو راه بندازی؟! اون ۶۰ تنی که می گی دو روزه تو شهر کوچیکی مثل شهر ما تموم میشه.

با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - MSZ - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ

آدم میترسه با مرغی که خریده تو خیابون راه بره!
یه هو میان حمله میکنن به آدم میگن هرچی مرغ داری اخ کن بیاد!!!

یا بچه رو گروگان میگیرن به باباش زنگ میزنن میگن ۵۰۰ کیلو مرغ، تو کیسه های سیاه رنگ، سایز بزرگ بیار فلان جا و بچه رو تحویل بگیر! تنها بیایی!!!

با افتخار : مرغ ایرانی رکورد دنیا را شکست! - mohammadneman - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ

انطور که من می بینم اینجا همه تحصیل کردن ولی این حرف ها متعجب می کند ادم را
فکر نمی کردم این حرف ها از کوچه و بازار و سایت های مخرب در اینجاها هم بحث شود . برادران و خواهران من مشکل کشور الان مرغ نیست اگه شما ۱ هفته ۱ ماه مرغ نخورید چه مشکلی پیدا می کنید که با خوردنش پیدا نمی کنید
به قول بزرگی مگر اسمان به زمین امده است ؟ باید کمک کنیم به هم نه اینکه به دشمن بهانه بدیم
که همه این گرانی ها و تقرقه ها و دو به هم زنی ها زیر سر ایادی همان هاست شما اگر بدانید گوشت چه مضراتی دارد خود نمی خوریدش