![]() |
تشکیل گروههای درسی - نسخهی قابل چاپ |
تشکیل گروههای درسی - شبگرد - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ
لطفا اسم منو هم به گسسته اضافه کنید |
تشکیل گروههای درسی - matin724 - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
سلام منو برای گسسته اضافه کنین |
RE: تشکیل گروههای درسی - Pegasus - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: دوستانی که اینجا اعلام میکنند میخواهند شرکت کنند باید حتما" ایمیل هم اعلام کنند. سوالات در هر جلسه راس ساعت معین برای اعضاء گروه درسی مربوطه ایمیل میشه و زمان پاسخگویی هم مشخصه. بعد از اتمام وقت دوستان پاسخنامه را برمیگردونند و بحث در مورد سوالات داریم. دستتون درد نکنه فقط ما چطور پاسخنامه رو به شما بر میگردونیم؟ از طریق ایمیل؟ مرسی. |
RE: تشکیل گروههای درسی - ana_12345 - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: دوستانی که اینجا اعلام میکنند میخواهند شرکت کنند باید حتما" ایمیل هم اعلام کنند. سوالات در هر جلسه راس ساعت معین برای اعضاء گروه درسی مربوطه ایمیل میشه و زمان پاسخگویی هم مشخصه. بعد از اتمام وقت دوستان پاسخنامه را برمیگردونند و بحث در مورد سوالات داریم. گسسته رو که گذاشتید یکشنبه و سه شنبه یعنی تا یکشنبه باید فصل۲-نظریه مجموعه ها و روابط رو خونده باشیم؟ اخه قبلا قرار بود هر هفته ۱ فصل باشه . من این هفته ساختمان نخوندم اما از هفته دیگه برای ساختمان هم اعلام حضور می کنم . ساعت ها هم ۱۰ شب خوبه . |
تشکیل گروههای درسی - SarahRad - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
به نظر من اگر بشه هر هفته دو جلسه برای هر درس بهتره و کافیه |
تشکیل گروههای درسی - SarahRad - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
سلام خسته نباشید و تشکر بابت کارهای مفیدی که انجام میدین یه خواهش داشتم ازتون اینکه اگر برنامه درس هایی که قراره تا آخر تابستون با گروه درسی تموم بشه ، مشخص هست رو اعلام کنید. مثلا من برام مهمه که تا خر تابستون مدار منطقی ، سیستم عامل ، معماری ، ریاضیات مهندسی و الگوریتم رو حتما تموم کنم می خوام بدونم اگر که توی برنامه گروه های درسی جا ندارند ، خودم بذارم توی برنامم. |
تشکیل گروههای درسی - Fardad-A - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
سلام برنامه ما ۴ درس از مشترکها: نظریه ،ساختمان داده ها \معماری و سیستم عامل هست و ۲ درس از ریاضی که اولیش گسسته است . حالا دومیش یا آمار و احتمال و یا ریاضی مهندسی است. که بعدا" در موردش نظرسنجی میکنیم. ولی فعلا" همان سه درس را داریم. اگه دور اول موفقیت آمیز باشه ادامه میدیم. امیدواریم تا ده روز اول مهر ختم بشه این ۶ درس. بهر حال کار ما اینجا مکمل برنامه درسی شماست و شما برنامه درسی تون را دنبال کنید. |
RE: تشکیل گروههای درسی - SarahRad - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون. آخه من یکی از مشکلاتم تقسیم بندی درس ها بود چون راستش درست نمی توتنستم تقسیم بندی کنم. الان با این برنامه ای که پیاده کردید ، خیلی خوب دارم پیش می رم. همین ها هم خوبه فکر کنم اگر خودم منطقی و نرم افزار و بهش اضافه کنم ، برای تابستون خوب بوده درسته؟ |
تشکیل گروههای درسی - Payam92 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
داداش بهداد من هم در گروه گسسته و ساختمان داده میخوام شرکت داشته باشم.. |
تشکیل گروههای درسی - salva - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
سلام من هم می خوام تو گروه درسی ساختامن و گسسته شرکت کنم |
تشکیل گروههای درسی - Parva - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در صورت تمایل به شرکت در گروههای درسی، لطفا" ایمیل خودرا به آدرس زیر ارسال فرمایید. حتی اگر قبلا" ایمیل خود را ارسال نموده اید مجددا" اینکار را انجام بدین. در ضمن فقط کسانی که تو ساعت تشکیل گروه حاضر باشند سوالات ایمیل میشه، بقیه دوستان که نتونستن حاضر بشن بعدا میتونن سوالات رو دانلود کنن. |