![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - نسخهی قابل چاپ |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - hamed_k2 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
پست های منم کم مونده بود به ۱۰۰ برسه الان شده ۸۳ |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - eris229 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
چه خبر بوده اینجا ما بی خبر بودیم! جالب که همه حساب ارسال ها و منفی و مثبت هاشون رو دارن (۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ببینید آقای دکتر، همین ژنرال های رده بالا هستند که کودتا می کنند، والا کی این همه تجهیزات و اسلحه داره؟به بازنشسته ها و اخراجی ها هم فکر کنید ![]() |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - babakk - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
به نظر میاد پاک کردن یه امضا باعث این دردسرها شده. |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ
یه سری از ارسال های تکراری بخش گسسته رو من پاک کردم. حداقل ۴۰ تا موضوع. اگه به پروفایلتون برید و لیست ارسالهاتونو ببینید، ارسالهایی که موضوع ندارن از سیستم حذف شدن. شمارنده ارسالها هم اونا رو بحساب نمیاره. |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - ف.ش - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ)babakk نوشته شده توسط: به نظر میاد پاک کردن یه امضا باعث این دردسرها شده.شما از کجا مطمئنید؟! بهتره زود قضاوت نکنید!! ![]() |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
ارسال های من N تا بوده، الان شده M تا ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - narges_r - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
ارسالهای منم حدود ۵۰ تا کم شده! یکی از پاسخهای کاملم هم حذف شده جالب هم هست وقتی تاپیکهایی که پاسخ کامل دارن رو نگاه میکنی دیگه خبری از پاسخ کامل (اون ایکن سبز پاسخ کامل) نیست! |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - ف.ش - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ارسال های من N تا بوده، الان شده M تامن ارسالهام n تا بوده حالا شده اپسیلون ![]() |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:اگه اپسیلون ۲۰۰۰ و اندیه که دیگه "حد" هیچ حسابی روش نیست!(11 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ارسال های من N تا بوده، الان شده M تامن ارسالهام n تا بوده حالا شده اپسیلون ![]() |