یک سوال از آقای تنهایی ودوستان ارشد ودکترادرموردمعیارهای انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
یک سوال مهم از جناب آقای تنهایی و بقیه دوستان ارشد و دکترا - Maryam-X - 14 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
البته اضافه کنم من لیسانس خودم دولتیه.....وصرفا در جهت منافع شخصی حرف نمی زنم. ولی باز هم از عدالت بین دولتی و آزاد حمایت می کنم. وبعدش این که این برجستگی مدارک اساتید یک دانشگاه بیشتر برای مدیر گروه ورئیس روسای دانشگاه اهمیت داره. الان دیگه دانشجوها به جایی رسیدند که از استاد فقط تدریس عالی و اخلاق خوب می خواند. کاری به مدرکش ندارند. اصولا استادی که خوب درس می ده و سطح اطلاعاتش بالاست خیلی بیشتر تودانشکده عزت واحترام داره تا استادی که مدرک بالاتری داره.... تودانشگاه ما که اینجوری بود. |
RE: یک سوال مهم از جناب آقای تنهایی و بقیه دوستان ارشد و دکترا - taha_h - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ)sama2010 نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من بدترین دانشگاه دولتی رو به بهترین دانشگاه آزاد ترجیح می دم. دانشگاه آزاد، آزاده، درپیت هم در پیته. حالا بالا بری پایین بیای، در پیت در پیته. قزوین رو هم دیدیم. یک کم نو نوار و رنگ و لعاب دادن بهش. آزاد به درد لای جرز می خوره. قبول کن عزیز (۱۱ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من همون طور که گفتم بدترین دانشگاه دولتی رو بر علوم تحقیقات و قزوین ترجیح میدم.میشه دلیلتونو بفرمایید؟ چون آزاد = بی دانشی= پول بده مدرک بگیر= مزخرف فک کنم باید توی هر ۲ تا دانشگاه بوده باشی تا درک کنی تفاوت رو. البته اگه بشه ازاد رو دانشگاه گذاشت. |
RE: یک سوال مهم از جناب آقای تنهایی و بقیه دوستان ارشد و دکترا - Soheil - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط:واقعا آدم منطق بعضیها رو که میبینه یاد مرحوم ارسطو میوفته!!!(01 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ)sama2010 نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من بدترین دانشگاه دولتی رو به بهترین دانشگاه آزاد ترجیح می دم. |
RE: یک سوال مهم از جناب آقای تنهایی و بقیه دوستان ارشد و دکترا - sepid - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط: دانشگاه آزاد، آزاده، درپیت هم در پیته. حالا بالا بری پایین بیای، در پیت در پیته. قزوین رو هم دیدیم. یک کم نو نوار و رنگ و لعاب دادن بهش. آزاد به درد لای جرز می خوره. قبول کن عزیز (۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: واقعا آدم منطق بعضیها رو که میبینه یاد مرحوم ارسطو میوفته!!! شدیدا بنده هم با این منطق ارسطویی دچار هنگ شدم.. خیلی دقیق و مستدل و علمی قضیه شکافته شده به قلم ایشون!!!! |