یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: با احتمال ۹۹درصد آلمان قهرمانه!!!شما جام جهانی ۲۰۱۰ که آلمان خیلی قشنگ تر بازی میکرد، رو میدید دیگه چی میگفتید!!! یا جام جهانی ۲۰۰۶ که فرانسه و ایتالیا اولش بد ظاهر شده بودند ولی هردو به فینال رسیدن. |
یورو ۲۰۱۲ - admin - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
من فکر میکنم تا اینجای کار فقط تیم روسیه شخصیت یه تیم قهرمان رو داشته. شاید به خاطر علاقهام به آرشاوین باشه ولی فکر میکنم قهرمان بشه. تکتک حرکاتشون بوی گل میده. واقعاً تیم کاملی هستند. سایر تیمها در حد جوک ظاهر شدن، بازی دیشب به قول گزارشکر بازی برزیل و آرژانتین انگار روی اسلوموشن بود! اصلاً جالب نبود. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من فکر میکنم تا اینجای کار فقط تیم روسیه شخصیت یه تیم قهرمان رو داشته. شاید به خاطر علاقهام به آرشاوین باشه ولی فکر میکنم قهرمان بشه. تکتک حرکاتشون بوی گل میده. واقعاً تیم کاملی هستند.صبر کنید! هنوز خیلی زوده. حداقل بذارید تیم ها بازی دومشونم انجام بدن بعد راجع به قهرمان قضاوت کنید. جام جهانی ۲۰۰۶ رو به یاد بیارید که اولش هم فرانسه و هم ایتالیا چطوری بودن. آرژانتین و برزیل هم اگه بازی اولشون بود و بازی ها حساس بود(نه بازی دوستانه!) انقدر حمله نمی کردن. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
آلمان تیم عجیبیه ، زیاد قشنگ بازی نمیکنه در کل اما خیلی با حوصله ، دقیق و هدفمند بازی میکنن . من دل خوشی از این تیم ندارم ( ۲دور جام جهانی اخیر ، آرژانتین توسط آلمان حذف شد ، آرژانتین و آلمان در جام جهانی ۸۶ و ۹۰ هم در فینال باهم بازی کردن که سهم هر کدوم یک قهرمانی جهان بود ، هر چند که داور بازیی که آلمان قهرمان شد ، بعد از چند سال اعتراف کرد که پنالتی فکر کنم دقیقه ۸۲ رو به اشتباه گرفته بوده - این پنالتی تنها گل بازی فینال بود - ) |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
بله...یادمه..اون گل رو برمه زد..باتیستوتا هم نبودش اون بازی..مارادونا تنها بود.. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
تا چند ساعت دیگه ایتالیا نشون میده که همه در موردش اشتباه می کنن! فعلا که تیم های مدعی جالب نبودن! ببینیم ایتالیامون چه می کنه! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:برو آقا اونجا هم شانس اوردن پدیده جام توماس مولر تو اون بازی کذایی محروم بود اگه نه همون جام جهانی اسپانیا رو ۴تا میزدن.(21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: با احتمال ۹۹درصد آلمان قهرمانه!!!شما جام جهانی ۲۰۱۰ که آلمان خیلی قشنگ تر بازی میکرد، رو میدید دیگه چی میگفتید!!! یا جام جهانی ۲۰۰۶ که فرانسه و ایتالیا اولش بد ظاهر شده بودند ولی هردو به فینال رسیدن. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:(21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: تا چند ساعت دیگه ایتالیا نشون میده که همه در موردش اشتباه می کنن! من که شک دارم ایتالیا از گروهش بیاد بالا. |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
انگلیس که فکر نکنم از گروهش بالا بیاد :دی...بیا اینم یه کری ایجنت جان |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
من خودم انگلیسیه ۲ آتیشه ام...اما کلا شانس نداریم..چشم آب نمیخوره...نباید کاپلو رو رد میکردن میرفت... |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: انگلیس امسال خیلی بدشانس بوده. نصف بازیکن های اصلیش مصدوم یا محروم هستن . مربی رو هم که یه ماه پیش عوض کردن. اما همینجوریشم می تونه ایتالیا و اسپانیا رو درسته قورت بده!هنوز به ایتالیا نخوردین بهونه اوردنو شروع کردین! )) حالا فعلا ما تمرکزمون رو بازی امشبه که ببینیم این ۱۴ نفر چرا فکر می کنن اسپانیا قهرمانه! بعدش در مورد انگلیس هم صحبت می کنیم! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
بارسا امسال جامی نبرد...من فکر کنم این افول بارسا و رئال روی اسپانیا هم تاثیر بزاره...یه لحظه فکر کنید:ژاوی انیستا فابرکاس ویا پویول و پیکه ...۶ تاش ماله بارساست....حالا از اونور رئال رو نگاه: کاسیاس..این دفاع راستشون که اسمش یادم نمیاد..ژابی آلونسو..دیگه یادم نمیاد...کلا یه سری بازیکن که فصل خوبی رو نداشتن رو جمع کردن که اصلا واسشون شانس قهرمانی نمیبینم..همه گلاشون رو هم که مسی و رونالدو زدن..اصلا اسپانیا مهاجم نداره |
یورو ۲۰۱۲ - admin - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: این دفاع راستشون که اسمش یادم نمیادنکنه راموس رو میگی |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
۲-۱ به نفع اسپانیا |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
۱-۰ ایتالیا |