۱۲۶ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۲۶ نرم افزار - nika - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
فرماندتون کیه موج؟؟؟!!! |
RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - hfdan - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ
سلام آقای موج مبارکه به نظر من هم دانشکاههای تهران یک چیز دیگه است حیفه با این رتبه خوبتون تهران نرین |
رتبه ۱۲۶ نرم افزار - yaser_ilam_com - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
اره دوست عزیز با این رتبه راحت تهران قبول میشی امیدوارم هر چی صلاحته همون شه |
RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - ahmadi_development - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
اقای موج از بچه های خیلی گل مانشت قبولیشو تبریک می گم توصیه من هم اومدن ایشون به تهرانه |
رتبه ۱۲۶ نرم افزار - banou - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
سلام آقای موج.دوستان به افتخار قبولی آقای موج،یه سری موج مکزیکی ایجاد کنیددددددددددددددددددددددد.هورا.از دوستان سال گذشته شما تو ذهنم بودید.منتظر شنیدن نتیجه شما بودم.مبارکه و موفق باشید.به نظر من هم اول دانشگاههای تهران،شریف و امیرکبیر رو انتخاب کنید بعد فردوسی.انشاالله حتما تهران قبولید.بیایید تهران یه موج مکزیکی تو دانشگاه راه بندازید. تا قبل از قبولی یه کم زبان انگلیسیتونو قوی کنید. |
RE: ۱۲۶ نرم افزار - reyhaneh64 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
با توجه به اینکه رشتتون کام نبوده وقتی رتبتونو دیدم خیلی خوشحال شدم راستی انتخاب رشترو چه کردین؟ ان شاالله پیروزی های بزرگ تر آکنده از موج های بلندتر |
۱۲۶ نرم افزار - esi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
تبریک موج جان ، تبریک تبریک تبریک. دمت گرم رفیق ، عالی بود ، غوغا کردی ، دوست هم اراده ای(دوستانی که سال ۹۰ تصمیم گرفتند ۹۱ غوغا کنن) ما تو کنکور ۹۱ واقعا غوغا کرد ، موفقیت واقعا شیرینیه ، اما شیرینی ما یادت نره. شاید ما به خاطر مشکلات نظام وظیفه نتونیم بریم و موفقیت از آن ما نشد اما موفقیت شما خیلی خوشحالمون کرد. موفق باشی همیشه |
۱۲۶ نرم افزار - banou - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: آرامش واقعی ذهن از پذیرش بدترین حالت پیش می آید، زیرا پذیرش آنچه اتفاق اقتاده اولین گام برای غلبه بر پیامدهای هر بداقبالی است.woooooooooooooooooow جمله پرمعناییییییییییییییی است.تشکرآفرین.کاملا موافقم. |
RE: ۱۲۶ نرم افزار - mohammad_13690 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
تـــــــــــــــــبــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــــــک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم، زودتر ندیده بودم |