|
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد ۹۰ انتخاب کرده اید؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - موج - ۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: نرم افزاریها: این که آره اما اون هوش طبیعیه نه هوش مصنوعی خودتو خسته نکن نیما جان با اینا بحث کردن بی فایده است نظر سنجی خودش کلی حرف واسه گفتن داره
|
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ ب.ظ
برای عظمت کار هوش شما اولین کاربرد هوش رو در ارتش آمریکا که تو راسل بهش اشاره شده رو بخونید تا عظمت کار رو درک کنید. |
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - Br2012 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
هوشم میشه گفت خوبه
|
RE: شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - موج - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: هوشم میشه گفت خوبه خیلی حال کردم با این جمله
|
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ
بله دیگه وقتی سایت متعلق به نرمیها باشه چیز دیگه ای هم انتظار نمیره. |
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - Br2012 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ
blackhaloی عزیز جدی نگیر همش طنزه |
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ
جدی نگرفتم بابا |
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - nimaaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ب.ظ
هوش مصنوعیها: نرم افزاریها خود نویسی بیش نیستند نه ببخشید کد نویسی بیش نیستند . ![]() معماریها: بین هوش و نرم اختلاف بیانداز و حکومت کن .
|
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - موج - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
آقا ما رفتیم آی تی اینجا عجب زیراب زنیه |
RE: شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - nimaaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: آقا ما رفتیم آی تی اینجا عجب زیراب زنیه هرجند بری IT بد نیست، آخه اونجا دیگه تو رشته خودت گرایش هوش افزار نداری که خجالت بکشی
|
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - Sami65 - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
من کنکور سال ۸۸ با رتبه ۳۰ دانشگاه صنعتی امیرکبیر قبول شدم رشته علوم کامپیوتر - گرایش نظریه محاسبات در ضمن من به تئوری شبکه و مفاهیم کاربردی آن علاقه زیادی داشتم واسه همین تزم رو در این راستا انتخاب کردم و خیلی هم توش موفق بودم به نظر من تو علوم کامپیوتر بین گرایشها اختلاف زیادی وجود نداره هر گرایش یا موضوعی که دوست داشتی میتونی خودت رو به اون سمت بکشی این ایمیل منه هر سوالی در رابطه با علوم کامپیوتر داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم azizi.cse@gmail.com |
|
RE: شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - tiradan - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ق.ظ
هوش همان مردانگی است. بعله |
|
شما چه رشته-گرایشی را برای کنکور ارشد انتخاب کرده اید؟ - lvlina_r - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ
من با این که اگه هوش انتخاب می کردم، خیــــــــــــــــــــــــلی راحتتر بودم، ولی فقط و فقط به خاطر علاقم نرم را انتخاب کردم، حالا هم واقعا نمی دونم چی در انتظارمه، هوش یه رشتهی کاملا انتزاعیه به نظر من، تو دانشگاه ما که همه به صورت دیفالت می رن هوش....، اما عشـــــــــــــــــــق است نرم: دی |