تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی سوالات سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - hameda - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ

جواب اون سوال پشته و هش اینجا هست که متاسفانه من اشتباه زدم Sad

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - mandana888 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)hameda نوشته شده توسط:  جواب اون سوال پشته و هش اینجا هست که متاسفانه من اشتباه زدم Sad

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این سوال برای اشتباه زدن بود!!!!...کی درست زده ؟

RE: سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ)mandana888 نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)hameda نوشته شده توسط:  جواب اون سوال پشته و هش اینجا هست که متاسفانه من اشتباه زدم Sad

این سوال برای اشتباه زدن بود!!!!...کی درست زده ؟
من طبق هش و پشته و دودویی زدم درست بود ظاهرا...
اون سوال نخا میشد در سطح سیستم و کاربر؟
سوال همروندی هم تو سوالای پوران بود! اگه اتمیک باشه انحصار رعایت میشه ولی انتظار محدود نه!

سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - sajad_8900 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ

سلام به همگی.به نظر من کلا سوال مربوط به بهره وری cpu و I/O....کلا اشکال داشت.دلیلمم اینه که:
روش رسیدگی به I/O رو نگفته بود چیه؟!!!!!!اگه cpu درگیر عملیات I/O باشه جواب خیلی فرق میکنه.اگه درگیر نباشه یعنی از DMA استفاده کنه همزمان که I/O انجام میشه فقط میتونه فرایندی که به گذرگاه احتیاج نداشته باشه رو اجرا کنه.نتیجه اینکه تو تمامی این حالات جوابای متفاوتی به دست میاد.سوالش به نظر من خیلی ایراد داشت.من فرض رو بر DMA گذاشتم.تازه در این صورت هم جواب دقیق بدست نمی اومد.
کی یا نظر من موافقه؟؟

RE: سیستم عامل - lonelyforever - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط:  میانگین زمان جستجو چند میشد؟ من ۱۰۰ و خورده ای (یادم نیست فکر کنم ۱۲۰ بود) زدم

سوال مربوط به بن بست‌، من زدم A بن بست داره و D مشکلشو حل می کنه. چندبار امتحان کردم به نظرم این درست بود چون B و C هم بن بست داشتن.
اگه غلطه بگید ناراحت نمیشم!!!

بهتون تبریک میگم البته من متاقضی ای تی نیستم اما شرکت کرده بودم.
یکی از سوالاتی که با ۱۰۰ درصد می تونم بهتون اطمینان بدم همین سوال هستش. آفرین به شما.
راستش من تو زمینه نخ و سمافور چون دوران تحصیل خیلی عالی پاس کردم رد خور نداره اینجورا سوالا و این هم بخاطر دلگرمی آرامش خاطر شما میگم که دقیقا درست زدید. تبریک.

سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - مورتن - ۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ

Which of the following programming techniques and structures are “good” for a
demand-paged environment ? Which are “not good”? Explain your answers.
(a) Stack
(b) Hashed symbol table
© Sequential search
(d) Binary search
(e) Pure code
(f) Vector operations
(g) Indirection
Answer
Demand paging is good in techniques or data structures which reference data in the same
general vicinity (i.e. hit ratio on the same page is high), e.g. sequential access to an array
versus random access.
The following techniques and data structures are good: (a), ©, (e), (f)
but the following are not so good: (b), (d), (g)

RE: سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ)sajad_8900 نوشته شده توسط:  سلام به همگی.به نظر من کلا سوال مربوط به بهره وری cpu و I/O....کلا اشکال داشت.دلیلمم اینه که:
روش رسیدگی به I/O رو نگفته بود چیه؟!!!!!!اگه cpu درگیر عملیات I/O باشه جواب خیلی فرق میکنه.اگه درگیر نباشه یعنی از DMA استفاده کنه همزمان که I/O انجام میشه فقط میتونه فرایندی که به گذرگاه احتیاج نداشته باشه رو اجرا کنه.نتیجه اینکه تو تمامی این حالات جوابای متفاوتی به دست میاد.سوالش به نظر من خیلی ایراد داشت.من فرض رو بر DMA گذاشتم.تازه در این صورت هم جواب دقیق بدست نمی اومد.
کی یا نظر من موافقه؟؟

منم کاملا موافقم! منم فرضو بر dma گذاشتم ولی بهره وری cpu خیلی پایین تر از اون چیزی میشد که تو گزینه ها بود در هر حال!!!

RE: سیستم عامل - marzhad - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  منم ۲۸ در آوردم..
منم ۲۸ زدم اما من فراموش کرده بودم ۲ دوسطحی بودنو در فرمول ضرب کنم ،تو گزینه ها ۵۳ نداشت؟به نظرم جواب ۵۰ اینا باید بشهConfusedHuh

سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - kamari - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ

همون ۲۸ میشه...

RE: سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - sajad_8900 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ق.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ)sajad_8900 نوشته شده توسط:  سلام به همگی.به نظر من کلا سوال مربوط به بهره وری cpu و I/O....کلا اشکال داشت.دلیلمم اینه که:
کی یا نظر من موافقه؟؟

منم کاملا موافقم! منم فرضو بر dma گذاشتم ولی بهره وری cpu خیلی پایین تر از اون چیزی میشد که تو گزینه ها بود در هر حال!!!
دقیقا.هرجور حساب میکردی بهره وری از ۵۰ به زور میزد بالا،چه برسه به بالای ۹۰ که تمام گزینه ها زده بودن.

سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - keyhanbati - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ

من ۵۷/۸ در اوردم اما تو کلید گفته ۲۸ میشه
فقط ۲۶ تزجمه داشت