![]() |
بحث و بررسی سوالات ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
ساختمان داده - deledivouneh - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ
خیلی روش مانور دادم.آخرش این شد a درست و b نادرست |
RE: ساختمان داده - sohrablou - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ق.ظ
سوالاتی دیگر: ساخت n لیست مرتب k تایی - که میشه (n log k) تو گزینهها O(nlogn بود. سوالی دیگر هزینه Rotation رو خواسته بود در بدترین حالت برای متوازن شدن درخت AVL که میشه O-1 من اشتباه زدم ![]() سوال اول Hash بود که سوال تکراری سال ۸۹ بود. جوابش g میشد. ![]() |
RE: ساختمان-ساخت AVL - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:چون باید متوازن هم بشه مرتبه ش بدتر میشه! بهتر که نمیشه!(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: ادغام دو آرایه مرتب با هم یکی با انداره m و دیگری با اندازه n میشه m+n (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:ادغام نخواسته بود که! ساخت درخت avl خاسته بود!(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: سه آرایه مرتب هر کدام با N (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:وقتی لیسته مرتبن ساخت bst از مرتبه n^2 هست! اگه هر بار بخوایم چرخشش بدیم که avl بشه میشه n^3! پس هر دو غلط بودن!(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: سه آرایه مرتب هر کدام با N |
RE: ساختمان داده - ramin66 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ)mohamad.bahmani نوشته شده توسط: سوالی که ۲ تا جمله a,b رو داده بود و درست وغلط بودنشونو خواسته بود؟ a درست و B نادرست میشد؟منم همینو زدم بچه ها اینا سوالای الگوریتم سوالای ساختمانو چیکار کردین جواب سوالی که درباره برنامه چاپ تمام کلیدهای درخت جستجو بصورت صعودی بود چی میشد؟ |
RE: ساختمان داده - it866 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ)mohamad.bahmani نوشته شده توسط: سوالی که ۲ تا جمله a,b رو داده بود و درست وغلط بودنشونو خواسته بود؟ a درست و B نادرست میشد؟منم همینو زدم من اونی زدم که اولی right دومی left سومیlleft چهارمی right گزینه ۴ دفترچه c |
RE: ساختمان داده - hosna66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط:من یه درخت کشیدم روش اجرا کردم! گزینه ۳ دفترچه c میشد...(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ)mohamad.bahmani نوشته شده توسط: سوالی که ۲ تا جمله a,b رو داده بود و درست وغلط بودنشونو خواسته بود؟ a درست و B نادرست میشد؟منم همینو زدم |
RE: ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ق.ظ
کد php: [quote='mam' pid='70353' dateline='1329853027'] |
RE: ساختمان داده - it866 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: من اونی زدم که اولی right دومی left سومیlleft چهارمی right ۴ میشه مطمئنم.دلیی اینکه سومی left میشه اینه که چون اعداد به صورت صعودی میخوایم اول باید بچه های کوچکتر یعنی left بعد باید بچه ای بزرگتر یعنی right باشه. |
ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - rotbe - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
اولی LEFT میشه و RIGHT,LEFT,RIGHT |
RE: ساختمان-ساخت AVL - rotbe - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: آرایه رو به صورت [i,j] داده بود! که نشون میده دوتا حلقه داره !فکر کنم شما یه سوال دیگه رو میگید که A[I,J] که با پویا می شد N^2 نه به نظر من میشه n چون خطیه شبیه یه سوال در کنکورای قبلی بود ![]() |
ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - n_h - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ
کسی نیست کلا بررسی کنیم؟ سوال ۳۸ جوابشو درسته؟ |
RE: ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - ارمان - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ)n_h نوشته شده توسط: کسی نیست کلا بررسی کنیم؟ سوال ۳۸ جوابشو درسته؟ مطمئنم که غلطه چون باید O باشد نه گاما از استاد داده ام سوال کردم تایید کرد |
ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ق.ظ
سوال ۴۴ نمیتونه ۳ گزینه صحیح داشته باشه! توی گزینه دومش شرط همبندی نیومده! |
RE: ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - it866 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ق.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: سوال ۴۴ نمیتونه ۳ گزینه صحیح داشته باشه! توی گزینه دومش شرط همبندی نیومده!اره اینو منم باهاتون موافقم |
ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - n_h - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ق.ظ
در مورد ۷۹ چی؟ درسته؟ |