|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - نسخهی قابل چاپ |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - Bache Mosbat - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
ایشالا هر کی به هرچی که لیاقت داره و براش زحمت کشیده و اینو خدا بهتر از همه می دونه برسه
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - Sunshine Off - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: خوب دیگه بچهها لطفا اونایی که هنوز کتاب دستشونه لطف کنن پرتش کنن اونطرف.آره دوست گرامی حتما برای ما دعاکنید.ممنون |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - aka111 - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ
با سلام امیدوارم تستها از اونجاهایی بیاد که ما خوندیم: دی دل همتون آرومممممممممم و بعد امتحان شااااااااااااد |
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - fatemeh85 - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: خوب دیگه بچهها لطفا اونایی که هنوز کتاب دستشونه لطف کنن پرتش کنن اونطرف.تارف نکن چیز دیگه ای نمی خوای به آرزوتون امین میگم از ته قلب خدایا این آرزوهای قشنگو بشنو وتو هم آمین بگو یا ارحم الراحمین ... |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - kerm - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
امیدوارم ۵-۴ خرداد که نتایج اومد رتبهی همهی دوستان عالییییی باشه ... از همه تشکر می کنم که تو این مدت اطلاعاتشونو در اختیارم گذاشتن و کمکم کردن
|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - پشتکار - ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
منم از همه دوستانی که کمکم کردن صمیمانه تشکر می کنم و از دور بر دستان پر مهر و محبتشان بوسه می زنم. من افتخار می کنم که ایرانی هستم. |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - admin - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
من هم آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه مانشتیها دارم. ان شا الله مزد یکسال زحمت دستهجمعی رو درو میکنید. الان من در جبهه دیگری در حال تلاش هستم و دارم نرمافزاری برای آیندگان مینویسم. میگم یه نرمافزار تخمین رتبه توی چویر بگذاریم؟
|
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - yarandish - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
خدایا به من بیاموز چیزی را آرزو کنم که تو دوست دارى و آن آرزو را اجابت نمایی که نیک فرجامم نماید... چیزی را آرزو و طلب کنم که مرا به تو نزدیک تر سازد. به من بیاموز در راه رسیدن به آرزوهایم صبور باشم و تن به قضا و قدر تو بسپارم . بیاموز که برای کسب نیکیها، شکیبایی پیشه کنم.... در راه استجابت دعاهایم، هرگز ناامید نشوم و هرگز در مهر تو تردید نکنم. دوستان مانشتی خیلی دوستتون دارم عمیقا براتون آرزوی موفقیت می کنم . (۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من هم آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه مانشتیها دارم. ان شا الله مزد یکسال زحمت دستهجمعی رو درو میکنید. خدا حفظت کنه دکتر ! |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - pourheidar - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ
برای همه آرزوی موفقیت می کنم انشالله موفق باشید |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - fa_te64 - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بچهها کنکور هوش یک مرحله هست و جمعه دیگه؟ درسته؟
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - blackhalo1989 - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من هم آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه مانشتیها دارم. ان شا الله مزد یکسال زحمت دستهجمعی رو درو میکنید.میشه تو شبیه سازی کنکور های سال پیش یه نرم افزار تخمین رتبه گذاشت که طرف بفهمه اگه اون سال کنکور میداد چند میشد. واسه تخمینش هم میشه از درصدای بچه های همین سایت و الگوریتم های رگرسیون استفاده کرد. |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - najme60 - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ق.ظ
من هم برای همه مانشتیها آرزوی موفقیت میکنم. خدایا به امید تو.
|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - zeinab - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ
یا خدااااااااااااااااااااا آرامش بده بهمون! آمین |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - morka - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ
بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست همچو عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است همچو شهری که به روی گسل زلزله هاست باز می گویمت از مسئله دوری و عشق و سکوت تو جواب همهی مسئله هاست. |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - ف.ش - ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
منم برای دوستای خوبم آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم که دقت و تمرکز لازم رو سر جلسه داشته باشید. و سوالات کاملا عادی باشند،نه غلط انداز،نه فاقد گزینه صحیح،نه دارای دو جواب و ..... موفق و موید باشید. |