![]() |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - نسخهی قابل چاپ |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - fatima1537 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ
اگر منظورتون نسخه چاپی هست،در پایین هر صفحه آیکن "مشاهده نسخه قابل چاپ "هست.من امتحان کردم،از همه صفحات یک تاپیک ، به همون صورت pdf و صفحه به صفحه فایل قابل چاپ ایجاد میکنه اینجا هم بحث شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
wikipedia یه چیزی به اسم book creator داره که میشه صفحه های مورد علاقه تون رو به صورت کتاب جمع آوری کنید. فکر کنم منظورشون چنین چیزی بود. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - fatima1537 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
تبلیغات جدیدی که الان اضافه شده جالبن.تبلیغات متحرک بهتر از ثابتها هستن.رنگ های شاد متنوعی هم دارن.کلا این مدت تو فاز دقت به اجزای صفحات وب هستم! ![]() |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - admin - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبلیغات جدیدی که الان اضافه شده جالبن.تبلیغات متحرک بهتر از ثابتها هستنمن باید گرافیست و عکاس میشدم ![]() |
RE: [مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:استعداد یابی نشدید؟(04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبلیغات جدیدی که الان اضافه شده جالبن.تبلیغات متحرک بهتر از ثابتها هستنمن باید گرافیست و عکاس میشدم ![]() |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - admin - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: استعداد یابی نشدید؟تو شریف تلف شدیم رفت. مگه شما استعدادهای نهفته من رو کشف کنید. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
راستی نوشته های تبلیغات یه مشکلاتی داره. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - admin - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راستی نوشته های تبلیغات یه مشکلاتی داره.تو کامپیوتر من مشکل نداره. اگه میشه یه عکس ازش بگذارید اینجا ببینم چه مشکلی داره. متشکر |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - fatima1537 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
درسته.فکر کنم حروف نوشته ها جابجا شده.فونتش نمیخونه |
RE: [مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: درسته.فکر کنم حروف نوشته ها جابجا شده.فونتش نمیخونهدقیقا همین مشکلاتو داره. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - admin - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
ببینید مشکل حل شد؟ فکر کنم با ی فارسی مشکل داشته باشه. عربیش کردم. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - انرژی مثبت - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ببینید مشکل حل شد؟ فکر کنم با ی فارسی مشکل داشته باشه. عربیش کردم.اره درست شد ![]() |
RE: [مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ببینید مشکل حل شد؟ فکر کنم با ی فارسی مشکل داشته باشه. عربیش کردم.بله حل شد. ممنون. |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - admin - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: چون یه موسسه ای هم هست با پسوند شریف!تیکه به همونها بوده ![]() |
[مهم] ایدههای مانشت۳ و درخواستهای شما - fatima1537 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ
برای من هنوز همونطوریه.ولی نمیخواد به خاطر من خودتونو به زحمت بندازید ![]() الان با chrome دیدم درست شدند. (۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)mehan نوشته شده توسط: واسه من اصلا تبلیغات رو نشون نمیده چرا؟من اطلاع ندارم ولی شاید به خاطر flash player باشه.یا پلاگینهایی که باید نصب باشه.با chrome امتحان کنید درست میشه |