آمارگیری : رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - مازیار صفایی - ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
بچه به خدا هوش جذابتره ها! حالا ببینید من که گفتم ها!!!! بعدا افسوس می خورید! آخه چرا نرم از همه بیشتره و قبولیش بدتره! به خدا هوش بهتره ها!!!! |
در ارشد ۹۱ کدام رشته و چند رشته ثبت نام کردید ؟ - a i - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ
در ارشد ۹۱ کدام رشته و چند رشته ثبت نام کردید ؟ |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - Xilinx - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ
من معماری دوست میدارمممم امیدوارم هیچ کس از معماری خوشش نیاد |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - narges_r - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط: من معماری دوست میدارمممم امیدوارم هیچ کس از معماری خوشش نیادخوبه! پس شما رقیب من در کنکور ۹۱ هستی |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - a i - 05 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ
واقعا چرا سوال نظرسنجی این تاپیک رو حذف کردید و با تاپیک دیگه قاطی کردید . این جا هم آزادی بیان نیست ؟ |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - Bache Mosbat - 05 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ
آزادی بیان هست . ولی چند تا تاپیک تاسیس کردن برای یه موضوع کار درستی نبود. اونم برای یه ارزیابی شخصی شما . می تونستین نظر سنجی رو طوری ترکیب کنین که پوشش بده همه رو . الان هم تاپیک شماس می تونین سوالات نظرسنجی رو عوض کنین . |