![]() |
آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - aa.zz2010@yahoo.com - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
۱۱۴چهار ۱۱۵یک |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط:(17 اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط:دقیقا درستن(17 اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - masoomeh_s - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ
جواب سوالات زبان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط: ۱۱۴چهار ۱۱۴ را یک زدم ۱۱۵ را نزدم (۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام۱۰۱ گزینه ۴ ۱۰۲ گزینخ ۲ ۱۰۳ گزینه ۳ ۱۰۴ گزینه ۱ ۱۰۵ گزینه ۱ ۱۰۶ گزینه ۲ ۱۰۷ گزینه ۴ ۱۰۸ گزینه ۳ |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - masoomeh_s - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط: ۱۱۴چهار منم مثله شما زدم فقط ۱۰۴ فکر کردم سوال هدف متن گفته که گزینه ۲ رو زدم که احتمالا اشتباه ۱۰۷ رو هم نزدم |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - aa.zz2010@yahoo.com - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۵ ق.ظ
[quote='masoomeh_s' pid='478744' dateline='1615145849'] جواب سوالات زبان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [/qمرسیuote] ۱۰۹یک ۱۲۴چهار |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - masoomeh_s - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۵ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط: [quote='masoomeh_s' pid='478744' dateline='1615145849'] خواهش میکنم . متاسفانه من دیگه برای سوالات تجسمی وقت کم اوردم . شما از ساختمان داده و طراحی الگوریتم باز کدوم سوالا جواب دادید. |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - aa.zz2010@yahoo.com - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ
۱۲۸دو (۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۵ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط: [quote='masoomeh_s' pid='478744' dateline='1615145849'] سوال آخر lsnتکراری بود ۷۵۶۴میشد Lockpointتکراری یود ۵و۱۰ میشد |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - masoomeh_s - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ)aa.zz2010@yahoo.com نوشته شده توسط: ۱۲۸دو احتمالا اینا سوالای نرم بودند ؟ من هوش بودم |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۷:۵۱ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلامبله lsn تکراری بود میشد ۷۵۶۴ Lockpoint مقداری با دفعه پیش فرق می کرد چون جای unlock A وunlock B جابجا شده بود به نظرم میشد ۵ و ۷ بصورت زیر ۱ T1 SA ۲ T1 XB ۳ T2 SC ۴ T2 XA wait ۵ T1 UA ** ۶ T2 XA ۷ T2 UC ** |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 18 اسفند ۱۳۹۹ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام دوستان سوال paxos رو چی زدید. من زدم ۲P+1 چون به نظرم شبیه خطای بایزنتاین بود. |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 29 فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام بالاخره کارنامه هم اومد الحمدلله رتبم خیلی خوب شد. |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - مرادبیکی - ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط:(17 اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم چند شده رتبتون؟ |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - سعید_سخت افزار - ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۵۳ ق.ظ
سلام از دوستان گرایش علوم کامپیوتر کسی هست؟ |
RE: آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ - Seyyedab - 02 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ)مرادبیکی نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط:(17 اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Seyyedab نوشته شده توسط: سلام سلامت باشید. رتبه ۷ |