تالار گفتمان مانشت
سوال درباره دفترچه و ازمون و ثبت نام کنکور ارشد ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - majidjan - 18 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ق.ظ

سلام
میشه یه توضیح مختصری راجع به رشته امتحانی اول و دوم بدید؟
مثلا" من که رشتم IT هستش‌، اگه تو کامپیوتر و IT شرکت کنم طبیعتا" باید IT رو شناور بزنم. میخواستم بدونم اگر تو هر کدوم قبول بشم (انشاالله) میتونم انتخاب رشته کنم؟ یا مثلا" از هر دوتا قبول شم تو انتخاب رشته کدوم رو میتونم انتخاب کنم؟ هر دو را؟؟
ممنون.

RE: خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - Sunshine Off - 18 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ

(۱۸ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ق.ظ)majidjan نوشته شده توسط:  سلام
میشه یه توضیح مختصری راجع به رشته امتحانی اول و دوم بدید؟
مثلا" من که رشتم IT هستش‌، اگه تو کامپیوتر و IT شرکت کنم طبیعتا" باید IT رو شناور بزنم. میخواستم بدونم اگر تو هر کدوم قبول بشم (انشاالله) میتونم انتخاب رشته کنم؟ یا مثلا" از هر دوتا قبول شم تو انتخاب رشته کدوم رو میتونم انتخاب کنم؟ هر دو را؟؟
ممنون.
دوست گرامی در مورد رشته درست متوجه شدید اول باید کامپیوتر را انتخاب کنید. اما اگر درهر دو مجاز بشوید براساس علاقه ورتبه خودتون میتوانید به ترتیب هر دو رشته را در یک برگه انتخاب رشته بفرمایید.میتونید در هم هم انتخاب کنید مثلا چندتای اول نرم افزاربعد شبکه بعدهوش و....

خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - پشتکار - ۱۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ب.ظ

بچه‌ها من دو کارت علاقمندی در دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی خریدم که حالا متوجه شدم یکی برای دو رشته کافی بوده
کسی خواست من بهش می دم
پیام خصوصی بدین شماره پرونده و رمز رو بصورت توافقی بهتون بدم

RE: خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - Ali-B - 18 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ

یه سوال:
تاریخ اخذ مدرک کارشناسی خیلی مهمه؟
چون من هنوز کارای فراغت از تحصیلم انجام ندادم، نمیدونم تاریخش ۴/۹۰ که ترم آخرم بود، یا ۷/۹۰ که نمره پروژم ثبت شده!!؟؟ Huh

سوال در مورد ثبت نام ارشد - SORUSH - 18 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ

رشته های مجازی(دولتی) و پردیس بین المللی دانشگاههای دولتی هم جزو کارت اول هستند.

واحدها با احتساب پیش‌نیاز؟ - Bache Mosbat - 18 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ

واحد های پیش نیاز جزو معدل حساب نمی شه . بله معدل کل تا تاریخ ۳۱ شهریور .

انتخاب رشته دوم در ارشد ۹۱ - akbar_speed - 19 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ

من می خواهم IT شرکت کنم، به نظر شما رشته دوم (مهندسی کامپیوتر) را انتخاب کنم. این نکته را در نظر بگیرید که کنکور مهندسی دو مرحله ای می باشد. ابتدا باید کنکور مهندسی را شرکت کنیم بعد IT و برای کنکور IT خسته (هم فکری و هم جسمی) می شوم. آیا ارزش دارد رشته دوم شرکت کنم؟

انتخاب رشته دوم در ارشد ۹۱ - pos - 19 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ

تا اونجایی که من یادم میاد اول کنکور IT هست(پنجشنبه صبح). و پنجشنبه بعد از ظهر و شنبه صبح هم مهندسی کامپیوتر. ولی به نظر من وققتتان رو روی خواندن یکیش بگذارین بهتر هست.

RE: انتخاب رشته دوم در ارشد ۹۱ - aatwo - 19 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ)akbar_speed نوشته شده توسط:  من می خواهم IT شرکت کنم، به نظر شما رشته دوم (مهندسی کامپیوتر) را انتخاب کنم. این نکته را در نظر بگیرید که کنکور مهندسی دو مرحله ای می باشد. ابتدا باید کنکور مهندسی را شرکت کنیم بعد IT و برای کنکور IT خسته (هم فکری و هم جسمی) می شوم. آیا ارزش دارد رشته دوم شرکت کنم؟

دوسته عزیز مگر آتی صبح و مهندسی عصر و روزه بعدش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
شما کاملا برعکس گفتیدBig Grin

RE: انتخاب رشته دوم در ارشد ۹۱ - ۰۹۱۴۶۲۳۰۱۹۲ - ۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ

معلوم که درس نخوندی ومیخوای رشته ۲شرکت کنی دلم واسه ارشد یک هدف داشته باش یک ازم.ن ودر سطح عالی امتحان بده

RE: خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - majidjan - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ق.ظ

(۱۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)ali.alhambra نوشته شده توسط:  یه سوال:
تاریخ اخذ مدرک کارشناسی خیلی مهمه؟
چون من هنوز کارای فراغت از تحصیلم انجام ندادم، نمیدونم تاریخش ۴/۹۰ که ترم آخرم بود، یا ۷/۹۰ که نمره پروژم ثبت شده!!؟؟ Huh

دوست عزیز منم نمره پروژم مهرماه ثبت شد ولی فراغت از تحصیلم همون ۴/۹۰ زده شده البته من پیام نورم دیگه بقیه دانشگاه‌ها رو خبر ندارم.

خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - Fardad-A - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ

تاریخ فراغت از تحصیل تاریخی است که دانشگاه تعیین میکنه و تطبیق دروس انجام میشه و دیگه شما ثبت نام نمیکنید. یعنی آخرین ترمی که درس داشتید. قبلا" تاریخ تسویه حساب بود. ولی چون آقایون نمیرفتند برای تسویه حساب تا فراغتشون عقب بیافته برای سربازی. دیگه اونجوری نیست. اگه وسط یک ترم نمره پروژه بگیرید یا تکدرس امتحان بدید معمولا" ترم قبل میزنند. مثلا" اگر آبان اخرین نمره ثبت بشه میزنند شهریور یا تیر.
حالا خیلی حساسیت بخرج ندین مهم معدلتون هست.

خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - pos - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ

ببخشین این کارت دوم فقط شامل پیام نور و غیر انتفاعی هست یا شامل دانشگاه های دیگر مثل مجازی و بین الملل هم میشه؟
ممنون

خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - mamat - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ)pos نوشته شده توسط:  شامل دانشگاه های دیگر مثل مجازی و بین الملل هم میشه؟
دانشگاه های مجازی و بین الملل بدون خرید کارت علاقه مندی در صورت مجاز شدن قابل انتخاب هستن.

خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - fatima1537 - 20 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ

اگر منظورتون همون کارت ۴۶۰۰۰ ریالی هست که این کارت فقط برای پیام نور و غیر انتفاعی هست.و کارت اول(اصلی)مجازی و بین الملل رو هم شامل میشه