۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - نسخهی قابل چاپ |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - saba6000 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ب.ظ
سلام .اولاض تبریک بابت رتبه خوبتون.ثانیاً یه سوال داشتم.من احتمالن شبنه شریف رو بیارم.ولی از این که همش ریاضی باشه اصلاً برم جالب نیست و علاقم بیشتر تو زمنه هوش و بیو و این چیزاست تا نظریه محاسبه.خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم.و دوم این که من میخوام اول روزانه های امیر کبیر رو بزنم ، بعد دانشگاه تهران، به شبنه امیر کبیر، بع شبنه تهران و بعد روزانه بهشتی .ا نظر شهریه هم مشکلی ندارم.لیسانسم نرم افزار بوده.خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم.لطف میکنید اگه کمکم کنید در این مورد.ممن.نم سلام .اولا اولاً تبریک بابت رتبه خوبتون.ثانیاً یه سوال داشتم.من احتمالن شبنه شریف رو بیارم.ولی از این که همش ریاضی باشه اصلاً برم جالب نیست و علاقم بیشتر تو زمنه هوش و بیو و این چیزاست تا نظریه محاسبه.خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم.و دوم این که من میخوام اول روزانه های امیر کبیر رو بزنم ، بعد دانشگاه تهران، بهعد شبانه امیر کبیر، بعد شبنه تهران و بعد روزانه بهشتی .ا نظر شهریه هم مشکلی ندارم.لیسانسم نرم افزار بوده.خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم.لطف میکنید اگه کمکم کنید در این مورد.ممنونم |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Leoeuler - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۶ ب.ظ
ممنون. والا من مال شریفو قشنگ کامل می دونم چی به چیه و حتی سر کلاساشم بودم. و متاسفانه از تهران و امیرکبیر اطلاع خاصی ندارم. |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - saba6000 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ
Leoeuler عزیز میشه یه کم در مورد شریف توضیح بدین برام.میشه تو زمینه های های هوش و ... واحد برداشت؟ اخه شما این لینکو ببینید.همش ریاضیه که اینا. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موضوعاتی مرتبط با هوش مثل داده کاوی- عصبی - فازی - بایو انفورماتیک اصلاً اسمشونم نیست.همش معادلات دیفرانسیلو این جیزاست که. |
RE: ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - nmoh3n - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: کسی میدونه مهندسی دانش چه رشته ای بازار کارش چیه؟من که یساله این رشته رو خوندم چیزی تهش نمیبینم. گرایش اولتو بخون بنظرم که دکتری حداقل بتونی ادامه بدی |