|
|
۳۱شبکه...علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
|
۳۱شبکه...علم و صنعت - crevice - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ
هر چند با این رتبه باید جاهای بهتری میبودی. ولی امیدوارم که ارشدت مثل شکلات تلخ باشه واست...! |
|
۳۱شبکه...علم و صنعت - A L I - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ
راجع به سهمیه ها بخصوص سهمیه رزمندگان نمیشه چیزی گفت. مه مون قبول داریم که جانشون را دست شون گرفتند و امنیت و آرامش امروز و فردا را برای ما خریدند ولی کاش قانونگذاران ما در مسائل دیگه ای بهشون امتیاز میدادند.خانه ماشین کار حالا از اینکه بگذریم. برای بعضیا گاهی خوش شانسی چاشنی موضوع میشه. برای بعضی نمیشه. نمیخوام دوباره موضوع را تازه کنم . دیروز بود نگاه میکردم یکی از کاربران با رتبه ۳۲ شبکه سال ۹۲ ، شریف قبول شده. من مصاحبه شون را خوندم و بعد پیگیر مطالب شدم دیدم ایشون ۹ آی تی بودن و با همین رتبه ۹ آی تی رفتن شریف و اونجا گرایش شون را عوض کردن و رفتن شبکه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عوض کردن گرایش تو ارشد ممنوعه ولی خوش شانسی زیاد وقتی نصیب کسی بشه استثنائات غیرممکن ، ممکن میشه . ![]() اینم بگم که من اعتراضی باینکه این دوستمون رفته شریف نداشته و ندارم ولی واقعا" نباید تحصیل کردن اینقدر شانسی باشه. ایشالا تو بقیه مراحل خوش شانسی نصیب شما هم بشه. قبلن گفته ام بازم میگم علم و صنعت دانشگاه بدی نیست و سطحش هم پایین نیست ولی شما را می فهمم. بقول آقا فرداد دیگه بهش فک نکنید .واقعا" باید سربرگردونید و جلو را ببینید.هر چیزی آدم را تو گذشته نگهداره ٰ انگار آینده را از آدم میگیره. |
RE: 31شبکه...علم و صنعت - afrooz-OMD - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: هر چند با این رتبه باید جاهای بهتری میبودی. ممنونم ازتون...شکلات تلخ جز لاینفک زندگی منه : ) (۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ)A L I نوشته شده توسط: ایشالا تو بقیه مراحل خوش شانسی نصیب شما هم بشه. خیلی خیلی ممنونم ازتون دیروز موقع ثبت نام رتبه های ۳۳ و ۳۴ رو هم دیدم... امیدوارم خودم بتونم جبرانش کنم بازم ممنونم مرسی |