![]() |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - enigma2 - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ
تبریکات فراوان . یکمم دیر ![]() |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - afrooz-OMD - 15 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ
دوست اکتیوم خوشحالم برات دوس دارم هرروز خوشحالیو موفقیتت رو ببینم و میدونم که میبینم : ) |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - Ms. Saba - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ
تبریک میگم ، موفق باشید |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: تبریکات فراوان . یکمم دیرخیلی ممنون منم تبریک میگم به شما فردوسی عالیه ![]() (۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دوست اکتیومافروز نازنینم منم خوشحالم واسه تو چون میدونم هرجا باشی همیشه بهترینی موفقیتتو هر روز از خدا میخوام عزیزم (۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ)ssaba نوشته شده توسط: تبریک میگم ، موفق باشیدممنونم همچنین شما ![]() |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - milad12321 - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: سلام سلام. من تربیت مدرس نرم افزار پردیسش رو قبول شدم. دلم میخواد سال اینده تجارت رو امتحان بدم . کسی از دوستان هست تظرش رو در مورد من بگه ؟ |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - kimzi - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ
ببخشید شما آموزش محور قبول شدید یا پژوهش محور؟ |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - milad12321 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۲ ب.ظ
دوستان من اموزش محور علم صنعت مجازی قبول شدم . من رتبمم خیلی جالب نبود . اما از فواید و مضراتش برام میگید ؟ |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ)kimzi نوشته شده توسط: ببخشید شما آموزش محور قبول شدید یا پژوهش محور؟ پژوهش محور (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۲ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: دوستان من اموزش محور علم صنعت مجازی قبول شدم . من اطلاع زیادی در موردش ندارم میدونم مجازی برای کسی که استخدام دولت هست خوبه جون آموزش از راه دوره و مدرکش بدرد میخوره آموزش محور هم که پایان نامه نداره و بجاش دوتا درس میگذرونه و تقریبا راهی برای ادامه در مقطع دکترا نداره موفق باشید |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - darush12 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: شکر.... و تبریک به همه دوستان موفق باشید |