![]() |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - morelo - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: چرا انقدر ملت رو گیج می کنید دوستان ! اگه واقعا دانشجوی ارشد نرم افزار باشین، نظرتون راجع به معماری خیلی عحیبه!!!!!!!!!!!!!!! با این صحبت دوستمون، دوستان شبکه و معماری هم زحمت بکشن طراحی الگوریتم CLRS رو بخونن!!!!!!!!!! |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - Ms.Lemon - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ)persianfa نوشته شده توسط: سلام دوستان با شما موافقم، با توجه به اینکه قید شده تعداد رشته های آزمون دکتری کاهش کرده و با توجه به دروسی که برای سایر رشته ها (مثل مدیریت که کلی گرایش داره) هم ذکر شده، برداشت من هم اینه که آزمون کامپیوتر هم شامل تمامی دروس است. |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - ezra - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط:(20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: چرا انقدر ملت رو گیج می کنید دوستان ! عجیبه؟؟ !! کدوم قسمتش ؟ کدوم ناحیه ش ؟ کدوم منطَقَش ؟ .... من خیلی مشتاق شدم که توصیف شما رو از درس معماری بدونم !!! I'll be Waiting |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - morelo - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ق.ظ
دو دو تا چهار تا میشه حالا شما میخواین کمتر یا بیشترش کنین کاری از دست کسی برنمیاد چون با منطق خودتون سازگاره!! اینکه ارشد هوش یا نرم افزار بیاد با مسائل سیستم حافظه و باس و طراحی داخلی cpu درگیر شه شاید از دید شما مشکلی نداشته باشه اما از دید بقیه دوستان این حوزه، کاملا غیرمعقوله!!لابد کل دانشگاه های دنیا اشتباه میکنن و سازمان سنجش با دو سه ماه بررسی، به این کشف بزرگ رسیده!!!!!! گفتم که این بحث در حد دو دو تا چهارتاست و اینکه شما ربط درس معماری به نرم افزار رو بیشتر از سخت افزار میدونین احتمالا با تعاریف اولیه مشکل دارین شما دوس داری معماری و مدار منطقی بخون اما من ترجیح میدم سراغ مباحثی برم که به حوزه نرم افزار مربوط میشه!! پاینده باشید |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - shahryar711 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ق.ظ
اقا این جرو بحث رو ول کنین بگین دروس ارشد رو بخونیم یا کارشناسی؟ |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - stabesh - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
سلام راست میگن خدا رو شکر کنید ریاضی مهندسی نذاشتن دروسم با صحبتایی که شد فکر می کنم دروس کارشناسی باشه امیدوارم همه موفق بشیم |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - shahryar711 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ
احتمال بدرد ما نمی خوره ۱۰۰% بدرد ما می خوره نشستیم دروس کارشناسی رو خوندیم یه باره از ارشد دادن؟ یا نشستیم دوتاشو خوندیم فقط از کارشناسی دادن اینجوری ضرر می کنیم؟ |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - arta.66 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
بچه ها من طبق صحبت هایی که با یک دانشجوی دکتری شریف داشتم... نظر ایشون هم دروس کارشناسی بود |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - n_akbari88 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان من رشته لیسانسم آی تی و فوق لیسانس هم آی تی گرایش شبکه هستم.مدار منطقی و معماری که توی کارشناسی بوده( تازه اونم نه پیشرفته) ساختمان داده و الگوریتم و سیستم عامل هم واسه کارشناسی...یعنی اگه سوالات این دروس از نوع پیشرفته باشه که کلا بچه های ای تی تعطیلن.تنها درسی که ما خوندیم شبکه پیشرفته.... با این تفاسیر چیکار باید کرد!!! کلا درساش واسه مهندسی کامپیوترن!!! |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - shahryar711 - 22 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ
فکر کنم کلا از دروس کارشناسی باشه بدلیل اینکه اگر رفته باشین منابع سال های بل که توسط سازمان سنجش اعلام شده بود رو نگاه کرده باشید نوشته بود مثلا سیستم عامل پیشرفته یا پایگاه داده پیشرفته اما الان نوشته سیستم عامل بنابراین همون دروس کارشناسی هست |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - raakhshan - 22 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
کاملا سخت شده. وطبق اعلامنظر یکی از مدیرگروههای دانشگاهه دولتی تهران هم از لیسانس و هم از ارشد دکتری میخواهند. |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - n_akbari88 - 22 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)raakhshan نوشته شده توسط: کاملا سخت شده. وطبق اعلامنظر یکی از مدیرگروههای دانشگاهه دولتی تهران هم از لیسانس و هم از ارشد دکتری میخواهند.سلام دوست عزیز این جملتون که گفتین هم از لیسانس میخوان هم ارشد واسه دکتری یعنی چی!!!کسکه لیسانسه میتونه بره دکترااا؟؟؟ |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - gogooli - 22 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ب.ظ
فکر نمی کنم در دفترچه که نوشته باید تا آن تاریخ از ارشد فارغ التحصیل شه ... |
دروس آزمون دکتری ۹۵ - crevice - 23 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)n_akbari88 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزمنظورشون اطلاعات دروس مقطع لیسانس و ارشد هست که خواسته میشه توی سوالات ازمون دکتری.. |
RE: دروس آزمون دکتری ۹۵ - Masoud05 - 23 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
پیشبینی من ۱ ماه پیش این بود: ۱- ساختمان و الگوریتم ۲- مدارمنطقی ۳- نظزیه زبان ۴- سیستم عامل بنظر این دروس عاقلانه ترین توازن برای کلیه بچه های کامپیوتر بود(نرم-هوش-معماری) آخه مثلا شبکه چرا منی که هوش هستم بخونم برا آزمون؟ یا معماری؟! حالا باز مدار منطقی یه چیزی اما معماری خیلی تخصصی هست! هر چند من با معماری مشکلی ندارم اما بنظرم اضافی بود. ولی شبکه دیگه خیلی حرفه ![]() |