|
|
تغییر زمان برگزاری ازمون - نسخهی قابل چاپ |
تغییر زمان برگزاری ازمون - asal71 - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۲ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: خب بالاخره کار یه سره شد نمیدونم الا من باید خوشحال باشم یا ناراحت؟! مشکلی برای مبعث و تعطیلی رسمی نیست.من کنکور کارشناسیم هم روز مبعث بود |
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - saharitst - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: تا قبل ار آخر تابستان دو تا مقاله ISI بدیم بعد بشینیم بخونیم برای ارشد. مقاله ISI? واقعا برای کارشناسی تو این فازها هستی...خخخخ تنها مشکلش برای من ترم اخر بودن و درگیر پروژه بودنه..از این نظر بد شد (۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ)mmirzay نوشته شده توسط: گند زد به برنامه ی سربازی و امریه و دس خوندنه ما با این کارشون، فقط به نفعه اونایی شد که سال آخر دانشگاه هستن!!! به نفع اونها هم نشد چون ترم اخر معمولا در گیر پروژه و تحقیقن |
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - Riemann - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: آره داداش. فقط کجاش خخخخ داره؟
|
|
تغییر زمان برگزاری ازمون - kambiz - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ
برای منم خیلی خوب شد .. چون که می خواستم ترم بعد رو که ترم آخره مرخصی بگیرم و بهمن دوباره برم شیراز (حداقل از گرمای شیراز در امونم )درعوض ترم بعد دانشگام تموم میشه و بعدش با خیال راحت میچسبم به درس .. |
|
تغییر زمان برگزاری ازمون - kader - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ق.ظ
چه سرنوشتی... باز هم تعیین سرنوشتم تو ۱۷ اردیبهشت... |
|
تغییر زمان برگزاری ازمون - Aree - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ق.ظ
خوب حالا بیاین دست به دست هم بدیم به مهر و یک برنامه ریزی جدید واسه کنکور انجام بدیم ![]() البته با توجه به اینکه سال اولی هست که این اتفاق میفته فک کنم ما میشیم درس عبرت واسه بعدی ها
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - saharitst - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:برام جالب بود...معمولا تو مقطع لیسانس اصلا تو فاز اینجور چیزها نیستن شما اولین نفری هستی که میبینم میخوای مقاله ISI بدی و هیچ چیزش خنده دار نبود بعدش هم من دخترم...داداش نیستم(12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)saharitst نوشته شده توسط: مقاله ISI? واقعا برای کارشناسی تو این فازها هستی...خخخخ
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - khayyam - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:برام جالب بود...معمولا تو مقطع لیسانس اصلا تو فاز اینجور چیزها نیستن شما اولین نفری هستی که میبینم میخوای مقاله ISI بدی و هیچ چیزش خنده دار نبود بعدش هم من دخترم...داداش نیستم(12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)saharitst نوشته شده توسط: مقاله ISI? واقعا برای کارشناسی تو این فازها هستی...خخخخ طرف ارشدش نمی تونه مقاله بده شما می خوای بدی ؟؟؟ زبانت در حد المپیک هست یا نه ؟؟ |
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - sharareh_moradi - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: تا قبل ار آخر تابستان دو تا مقاله ISI بدیم بعد بشینیم بخونیم برای ارشد. برگرفته از داستان های تخیلی ![]()
|
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - vahid_sh@hotmail.com - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان انگار تکلیفمون روشن شد حالا از این به بعد سر چی بحث کنیم؟ یه مدت خوب سرگرمی داشتیما حیف شد بیاید یه بحث جدید راه بندازیم یکم به سازمان سنجش گیر بدیم |
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - pesar - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:برام جالب بود...معمولا تو مقطع لیسانس اصلا تو فاز اینجور چیزها نیستن شما اولین نفری هستی که میبینم میخوای مقاله ISI بدی و هیچ چیزش خنده دار نبود بعدش هم من دخترم...داداش نیستم(12 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)saharitst نوشته شده توسط: مقاله ISI? واقعا برای کارشناسی تو این فازها هستی...خخخخ باید حالت خوب باشه بقیه اش حله!!!!! |
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - ۰۱۰۱مریم - ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان من تازه امروز استارت کارشناسی ارشدو زدم و دارم راجع بش سرچ میکنم من میخام فناوری اطلاعات گرایش امنیت اطلاعات شرکت کنم آزمونش همیشه بهمن ماه برگزار میشده.حالا اینی ک میگین افتاده اردیبهشت شامل حال منم میشه یا نه جون عزیزتون یکی جوابه منو بده متشکرم قبلا از شما |
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - Aree - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)۰۱۰۱مریم نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه امروز استارت کارشناسی ارشدو زدم و دارم راجع بش سرچ میکنم من میخام فناوری اطلاعات گرایش امنیت اطلاعات شرکت کنم آزمونش همیشه بهمن ماه برگزار میشده.حالا اینی ک میگین افتاده اردیبهشت شامل حال منم میشه یا نه جون عزیزتون یکی جوابه منو بده متشکرم قبلا از شماعزیزم گویا شما درست تاپیک رو نخوندین یا بهتر بگم کلا متوجه نشدید ![]() آزمون ارشد وقتی تاریخش تغییر کنه یعنی ارشد همه ی رشته ها تغییر کرده آخه کجا دیدید برای هر رشته یه روزی آزمون ارشد بگیرن
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - Tehran_95 - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)۰۱۰۱مریم نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه امروز استارت کارشناسی ارشدو زدم و دارم راجع بش سرچ میکنم من میخام فناوری اطلاعات گرایش امنیت اطلاعات شرکت کنم آزمونش همیشه بهمن ماه برگزار میشده.حالا اینی ک میگین افتاده اردیبهشت شامل حال منم میشه یا نه جون عزیزتون یکی جوابه منو بده متشکرم قبلا از شماعزیزم گویا شما درست تاپیک رو نخوندین یا بهتر بگم کلا متوجه نشدید Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
|
RE: تغییر زمان برگزاری ازمون - m_mohammadii - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان تاریخ کنکور ارشد نرم افزار کیه؟ مال امسال (۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: چه سرنوشتی... |