|
|
بحث و بررسی پایگاه داده ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: پایگاه داده - yasemi - 20 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: بچهها کسی جزوه پایگاه داده روحانی رو داره ؟ جزوه سر کلاس ؟ من دارم اما خیلی بد خط نوشته و خیلیم نا مرتب اگه گیر آوردی به منم خبر بده |
|
RE: پایگاه داده - sina_n - 07 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ
یه خبر خوب واسه همه دارم ![]() سایت یادمانه جزوه پایگاه داده دکتر روحانی رانکوهی رو برای دانلود گذاشته کلا سایت خوبیه و جزوات زیادی برای دانلود گذاشته مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
پایگاه داده - arezoo.j - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۴ ب.ظ
اگه واسه کنکور آزاد همین جزوه که در سایت یادمانه هست بخونم کافیه؟؟؟؟ |
|
پایگاه داده - hanif - 22 فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
دوستن حل امسائل کتاب دکتر روحانی پیدا میشه؟ اگه بود لینک دانلود بدین متشکر میشم. |
|
RE: پایگاه داده - hanif - 23 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
اساتید محترم نظرتو در مورد این دیاگرام های سرشار از اشتباه چیه |
|
پایگاه داده - alaydyn - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ
در این زمینه پایگاه یک کتاب معرفی کنید نه چندین کتاب وقت کمه یک کتاب برای کنکور امسال از اول تاپیک تا اینجا چندین کتاب معرفی شده به خاطر همین گیج شدیم کدام را تهیه کنیم ؟ |
|
پایگاه داده - fatima1537 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ
توی زمینه پایگاه داده هم مثل بقیه دروس اگر فرصت کافی دارید از روی کتاب c.j.date بخونید ترجمه اش هم فرقی نمیکنه ولی اگر بتونید ترجمه علیخانزاده را بگیرید بهتره. باز هم اگر فرصت درسخواندن زیادی ندارید از روی مقسمی بخونید. باز هم تاکید میکنم بستگی به پایه درسیتون داره |
پایگاه داده - ali_computer69 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: توی زمینه پایگاه داده هم مثل بقیه دروس اگر فرصت کافی دارید از روی کتاب c.j.date بخونید ترجمه اش هم فرقی نمیکنه ولی اگر بتونید ترجمه علیخانزاده را بگیرید بهتره. باز هم اگر فرصت درسخواندن زیادی ندارید از روی مقسمی بخونید. باز هم تاکید میکنم بستگی به پایه درسیتون دارهبه نظر شما واسه it ترکیب c.j.date + مقسمی بهتره یا کتاب رانکوهی + مقسمی ؟؟ |
|
پایگاه داده - fatima1537 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ
c.j.date -چون زیاد مثل رانکوهی طول و تفصیل نداده و درضمن بخش sql اش هم خوبه.نهایتا اگر خواستید خیلی محکم کاری کنید رانکوهی را فقط sql اش را کارکنید.که اون هم برای اطمینان کامل و ۱۰۰ زدن هست.مقسمی هم خوبه ولی امسال تستهای(مهندسی) sql اش یکمی سختتر از مقسمی بود.ولی بقیه مفاهیم را به طور خلاصه و خوب گفته.سعی کنید هردو کتاب dateو مقسمی را بخونید_اینها تجربیات و نظرات خودم بود |
|
پایگاه داده - hanif - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ
من شخصا روحانی رو انتخاب میکنم البته من به جامع خوانی علاقه دارم. |
|
پایگاه داده - fatemeh-r - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ
حل تمرین cjdat رو دارین؟ |
|
پایگاه داده - hanif - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ق.ظ
یه کتاب هست مال انتشارات ناقوس من دارم ولی تا حالا نگاه نکردم بهش ولی فکر نکم کامل باشه |
|
پایگاه داده - رضا_ایرانی - ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ
یه جزوه از دکتر رانکوهی روی نت هست، که سایت یادمانه تهیه کرده، خیلی جزوهی خوبیه. |
|
پایگاه داده - aka111 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
چرا نمیشه تو یادمانه عضو شد؟!کسایی که دانلود کردن بگذارن اینجا ما هم استفاده کنیم لطفااااااااااااااااااا |
|
پایگاه داده - arshad91 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
میشه عضو شد مدیر باید تایید کنه |