|
|
غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - ریحان - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ
جدی اگه الان ارشد بریم غیرانتفاعی دیگه نمیتونیم دکترا دولتی بریم؟ خدایا....بالاخره میشه یا نه.... |
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - af. - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: جدی اگه الان ارشد بریم غیرانتفاعی دیگه نمیتونیم دکترا دولتی بریم؟نه , شک نکنید که نمی شه. |
|
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - Sadi_gh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ
دوستان آخرین مهلت انتخاب رشته فرداست؟؟؟؟ فردا تا شب میشه؟؟؟ |
|
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - mahsa123456 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ
ریحان جان پیام نورکه حرفش رونزن روی شبانه وغیرانتفاعی فکرکن اولویتت روبزاراینکه یکسری حضوری به صفاهان ووشبخ بهایی من خودم صفهان نیوردم اما تحقیق میکردم خوب بود شیخ بهایی رتبه بهترازصفاهان میخواد ولی من بادوهزارصفهان نشدم شماقطعا قبولی |
|
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - af. - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ
من اولی رو خاتم تهران می زنم , حالا واسه دومی می خوام رجا قزوین بزنم چون هر روز سرویس داره از دانشگاه به تهران.به نظرتون انتخاب درستیه؟ بعد علوم و فنون بابل بهتره یا صفاهان؟ هردو برای خانم ها خوابگاه داره. |
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - shamim_70 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: جدی اگه الان ارشد بریم غیرانتفاعی دیگه نمیتونیم دکترا دولتی بریم؟ نه اصلاااااا اینجوری نیس...!! چون بعضی دانشجوها توو غیرانتفاعی ضعیف هستن بقیه برداشت میکنن حالا هرکی غیرانتفاعی رفت نمیتونه دکترا دولتی بخونه!!! درصورتی من پرسیدم کسایی هستن الان دانشجو دکترا دولتی هستن!! مهم اینه ک پایان نامه خوب کار کنی اونم با استاد خوب،مقاله ها معتبرم داشته باشی،معدلتم بالا باشه!!.... دوست عزیز غیرممکن ،غیرممکنه!!شعارم نیس بچشم دیده شده!!برو تحقیق کن متوجه میشی |
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - af. - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:اتفاقا من خیلی خیلی تحقیق کردم , بله ممکنه مواردی بوده اما نه توی رشته های فنی مهندسی از جمله IT که حوزه دکتری سراسری خییییلی محدوده.(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: جدی اگه الان ارشد بریم غیرانتفاعی دیگه نمیتونیم دکترا دولتی بریم؟ |
RE: غیرانتفاعی صفاهان اصفهان یا امام رضا مشهد یا سجاد مشهد؟ - shamim_70 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ)af. نوشته شده توسط:امام رضا مشهد ۲نفرشون دارن دکترا فردوسب میخونن خیلی هام اپلای حتی گرفتن واسه خارج از کشور!(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:اتفاقا من خیلی خیلی تحقیق کردم , بله ممکنه مواردی بوده اما نه توی رشته های فنی مهندسی از جمله IT که حوزه دکتری سراسری خییییلی محدوده.(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: جدی اگه الان ارشد بریم غیرانتفاعی دیگه نمیتونیم دکترا دولتی بریم؟ |