نرم افزار و الگوریتم شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: نرم افزار و الگوریتم شریف - ahrmb - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:برای اینکه از اول هدفم الگوریتم شریف بود. این مدت هم که تحقیق کردم حتی خود شریف هم رفتم بیشتر از قبل خوشم اومده. بهترین رشته برای تحلیل و خلاقیت و حل مسئله همین رشتست. تک تک درساشم به شدت لذت بخشه. البته کمی به هدف و سلیقه هم مربوط میشه.(29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohgh نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mohammadtaheri304 نوشته شده توسط: میگم من خودم الگوریتم شریفو اول و نرمشو دوم میزنم.اینجا کسی زیر ۲۰ هست مه بخواد بره الگوریتم شریف؟ |
RE: نرم افزار و الگوریتم شریف - ashkan_d13 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۳ ب.ظ
اگه به مباحث الگوریم تسلط و علاقه ندارید الگوریتم شریف رو به هیچ وجه منطقی نیست انتخاب کنید. درسته که کلاً شیش-هفت تا درس باید تو ارشد بردارید و تعدادیش هم اختیاریه و ... ولی حداقل دو-سه تا درس الگوریتمی خواهید داشت که توی شریف پاس کردنشون کاملاً سخت هست. در مقابل اگر نرمافزار باشید دستتون بازتره برای انتخاب دروس و حتی زمینهی فعالیت |
نرم افزار و الگوریتم شریف - bu-ali-student - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ ب.ظ)ahrmb نوشته شده توسط:آفرین احسنت! از طرز فکرت خوشم اومد مهندس.آرزوی موفقیت(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:برای اینکه از اول هدفم الگوریتم شریف بود. این مدت هم که تحقیق کردم حتی خود شریف هم رفتم بیشتر از قبل خوشم اومده. بهترین رشته برای تحلیل و خلاقیت و حل مسئله همین رشتست. تک تک درساشم به شدت لذت بخشه. البته کمی به هدف و سلیقه هم مربوط میشه.(29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohgh نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mohammadtaheri304 نوشته شده توسط: میگم من خودم الگوریتم شریفو اول و نرمشو دوم میزنم.اینجا کسی زیر ۲۰ هست مه بخواد بره الگوریتم شریف؟ |
نرم افزار و الگوریتم شریف - maryam.raz - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ
سالهای قبل هم الگوریتم شریف بر اساس رتبه نرم میگرفتن ، یا امسال اینجوری شده؟ |
RE: نرم افزار و الگوریتم شریف - mohgh - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سالهای قبل هم الگوریتم شریف بر اساس رتبه نرم میگرفتن ، یا امسال اینجوری شده؟ قبلا به این صورت بود که دانشجو هایی که نرم افزار قبول شدن بعد از اینکه یه ترم می خوندن گرایش انتخاب می کردن که الگوریتم یکی از گرایش ها بود. الان با هدف اینکه دانشجوهای با رتبه بهتر بیان الگوریتم ( به نظر من ) از اول دارن جدا می کنن... |