تالار گفتمان مانشت
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mahsa-frj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)a.ebrahimi نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط:  سلام تبریک می گم. خیلی عالی شدید. فقط یه سوالی ممنون میشم جواب بدید، از دوستانتون یا هم کلاس هاتون کسی هست که حدود رتبه شما باشه؟ و اگر هست انتخابشون میدونید چی هست؟

سلام،
ممنون
امسال ۴-۵ تا زیر ۱۰ داشتیم ولی نرم افزار نبودن تا جایی که من مطلعم.
اما یکی از دوستام ۲۰ و خورده ای نرم افزار شده، می خواد شریف بزنه اول.
پارسال هم که یکی از دوستام ۳ نرم افزار شده بود شریف رفت.

ممنونم دوست عزیز، من هم رتبم ۲۶ نرم و ۱۷ الگوریتم شده، نمیدونم شریف میارم یا نه؟ با این کاری که ظرفیتا رو کم کرده و به الگوریتم اضافه کرده...

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mahayr - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ

تبریککککککککککککککککک فروااااااااااااااااااااااااااننننننننننننن دوستتتتتتت عزیزززززززززززززززززززززززززز

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mmm1374 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ق.ظ)a.ebrahimi نوشته شده توسط:  انتخابم هم انشاالله نرم شریفه
با سلام
عرض تبریک به دوست عزیز با این رتبه ی درخشان
لطفا منابعی که استفاده میکردید برای دروس رو بگید؟؟
با تشکر

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - d_felfelak - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ ب.ظ

خسته نباشین دست مریزاد
میشه لطف کنین در مورد متابع مورد استفاده و وضعیت شروع در هر درس و .... مصاحبه بذارین

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - ezra - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ

ماشالله !
آخ که من چقدر این بچه هایی رو که به ریاضی بی اعتنا هستن رو دوست دارم .

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - amin012 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ق.ظ

تبرییییک
ایشالا موفقیت های زیادتری تو زندگیتون داشته باشید

RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - dadashe.yazdani - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ

احسنت به شما دوست عزیز
لطفا منابعی را که مطالعه کردید بیان میکنید؟؟

۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mhmdeb - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ

سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟

RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - Innocence - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ

چرا کارنامه رو نمیشه دید

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - ali65509 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ)mahsa729094 نوشته شده توسط:  سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط:  چرا کارنامه رو نمیشه دید

بفرمایید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - Innocence - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ)ali65509 نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ)mahsa729094 نوشته شده توسط:  سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط:  چرا کارنامه رو نمیشه دید

بفرمایید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون