![]() |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mahsa-frj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)a.ebrahimi نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: سلام تبریک می گم. خیلی عالی شدید. فقط یه سوالی ممنون میشم جواب بدید، از دوستانتون یا هم کلاس هاتون کسی هست که حدود رتبه شما باشه؟ و اگر هست انتخابشون میدونید چی هست؟ ممنونم دوست عزیز، من هم رتبم ۲۶ نرم و ۱۷ الگوریتم شده، نمیدونم شریف میارم یا نه؟ با این کاری که ظرفیتا رو کم کرده و به الگوریتم اضافه کرده... |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mahayr - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ
تبریککککککککککککککککک فروااااااااااااااااااااااااااننننننننننننن دوستتتتتتت عزیزززززززززززززززززززززززززز |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mmm1374 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ق.ظ)a.ebrahimi نوشته شده توسط: انتخابم هم انشاالله نرم شریفهبا سلام عرض تبریک به دوست عزیز با این رتبه ی درخشان لطفا منابعی که استفاده میکردید برای دروس رو بگید؟؟ با تشکر |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - d_felfelak - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ ب.ظ
خسته نباشین دست مریزاد میشه لطف کنین در مورد متابع مورد استفاده و وضعیت شروع در هر درس و .... مصاحبه بذارین |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - ezra - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ
ماشالله ! آخ که من چقدر این بچه هایی رو که به ریاضی بی اعتنا هستن رو دوست دارم . |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - amin012 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ق.ظ
تبرییییک ایشالا موفقیت های زیادتری تو زندگیتون داشته باشید |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - dadashe.yazdani - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ
احسنت به شما دوست عزیز لطفا منابعی را که مطالعه کردید بیان میکنید؟؟ |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mhmdeb - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟ |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - Innocence - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
چرا کارنامه رو نمیشه دید Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - ali65509 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ)mahsa729094 نوشته شده توسط: سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟ (۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط: چرا کارنامه رو نمیشه دید بفرمایید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - Innocence - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ)ali65509 نوشته شده توسط:ممنون(12 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ)mahsa729094 نوشته شده توسط: سلام چرا برای من درصدا نشان نمیدهد لینک خراب است؟(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط: چرا کارنامه رو نمیشه دید |