تالار گفتمان مانشت
کمک فوری::خواهشا(درمورد تاریخ فارغ التحصیلی و معدل) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
فرم تایید معدل حتما باید باشه؟ - zeinab - 30 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ

بچه‌ها فرم مخصوص معدل که آخر دفترچه ارشد هست رو باید حتما همین امسال یعنی سال ۹۰ امضا کنیم؟؟!

RE: فرم تایید معدل حتما باید باشه؟ - Sunshine Off - 30 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ

(۳۰ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  بچه‌ها فرم مخصوص معدل که آخر دفترچه ارشد هست رو باید حتما همین امسال یعنی سال ۹۰ امضا کنیم؟؟!
انشاالله مجاز به انتخاب رشته که شدی اون برگه راامضامیگیری که باز هم تاموقع نتیجه نهایی مورد استفاده قرارنمیگیره پس نگران نباشید.موفق باشید.

RE: فرم تایید معدل حتما باید باشه؟ - xxx - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ق.ظ

(۳۰ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  بچه‌ها فرم مخصوص معدل که آخر دفترچه ارشد هست رو باید حتما همین امسال یعنی سال ۹۰ امضا کنیم؟؟!

اگه شما فارغ التحصیل نشدی ... بله .. همین امسال
باید بری پیش مسئول رشتت
اون واست تشریح میکنه
مهر و امضاش لازمه

که معدلت تا الان چند شده

کمک فوری::خواهشا(درمورد مدرک کارشناسی یا گواهی موقت) - ارشدخون - ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ

کمک فوری::خواهشا
برای ثبت نام ارشد باید مدرک کارشناسی یا اصل گواهی موقت رو تحویل بدیم؟ آخه من اصلشو میخوام.نمیشه کپی برابر اصل رو داد؟؟؟

RE: کمک فوری::خواهشا(درمورد مدرک کارشناسی یا گواهی موقت) - Bache Mosbat - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ

(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)ارشدخون نوشته شده توسط:  کمک فوری::خواهشا
برای ثبت نام ارشد باید مدرک کارشناسی یا اصل گواهی موقت رو تحویل بدیم؟ آخه من اصلشو میخوام.نمیشه کپی برابر اصل رو داد؟؟؟

می تونین کپی برابر اصل بدین، ولی باید یه بهانه ی الکی جور کنین، مثل اینکه تعهد دارم به دانشگاه، یا وام دارم، یا یه چیزی تو این مایه ها، کپی برابر اصل رو هم مهرشو بدین خود دانشگاه لیسانس بزنه.

RE: کمک فوری::خواهشا(درمورد مدرک کارشناسی یا گواهی موقت) - ارشدخون - ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ

(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  
(15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)ارشدخون نوشته شده توسط:  کمک فوری::خواهشا

می تونین کپی برابر اصل بدین، ولی باید یه بهانه ی الکی جور کنین، مثل اینکه تعهد دارم به دانشگاه، یا وام دارم، یا یه چیزی تو این مایه ها، کپی برابر اصل رو هم مهرشو بدین خود دانشگاه لیسانس بزنه.

ممنون از راهنمایی خوبتون.از استرسم کم شد