تالار گفتمان مانشت
۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ

الان اساتید قزوین فقط یکی رزومه زده.زنجان هم همینطور.Undecided

۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ

من هنوزم بابت جزوه هایی که شما زحمت کشیدید و گذاشتین باید از شما تشکر کنم...خیلی دوس داشتم رتبه بهتری ببینم ولی با این حال امیدوارم دانشگاهی که می خواین قبول بشید

RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  من هنوزم بابت جزوه هایی که شما زحمت کشیدید و گذاشتین باید از شما تشکر کنم...خیلی دوس داشتم رتبه بهتری ببینم ولی با این حال امیدوارم دانشگاهی که می خواین قبول بشید
مرسی.خواهش میکنم کار زیادی نکردم.
خودمم توقع اینو نداشتم.انگار قسمت ما هم همین بود.
دانشگاه دلخواه که قبول نمیشم.کاش بتونم حداقل یجا خوب قبول شم.

۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - kebrit - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:  الان اساتید قزوین فقط یکی رزومه زده.زنجان هم همینطور.Undecided
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:  مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم.Undecided

سلام.
(متسفانه یا خوشبختانه این اولین پست بندست!)
من با رتبه ی ۴۲۰۰ منطقه یک کارشناسی ، رشته ی مهندسی نرم افزار دانشگاه بین المللی قزوین قبول شدم و درحال حاظر در دانشگاه کذایی مشغول به تحصیلم.
متسفانه علی رقم رتبه پذیرش نسبتا بالا ، (در میان شهرستان ها ) گروه آموزشی نرم افزار دانشگاه به هیچ وجه کادر اساتید مناسب ، مجرب و حاذقی نداره و تنها یک سال هست که دست به پذیرش دانشجوی ارشد نرم افزار برده.
به تازگی یکی از بدترین اساتید رشته باحدود ۶۵ سال سن، مدیر گروه شده . (هرچند به دلایل در حال برکناریه)
مطالب بالا عموما نقل قولی از نظر اکثریت دوستان همکلاسی بنده بود.

دانشجو ها عموما تهرانی و کرجی اند به غیر از دانشجویان خارجی کشور های همسایه.
اما در صورتی که استقلال پیگیری/پیشروی تحصیلی بالایی داشته باشید و همچنین مسافت رو مهم قلمداد کنید ، میتونه مورد انتخاب قرار بگیره . از جهت رفت و آمد (به تهران) مشکلی وجود نخواهد داشت.(۲-۳ ساعت)

سوالی داشتید در صورت توان پاسخگویی ، بنده در خدمتم.