گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ehsan68 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: من که اصلا حوصله ی شوخی ندارم .خسته شدم از بلاتکلیفی فقط میخام رتبم خوب شه همینرتبه چند دوس داری بگم واست بزنه ؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ
استرس فراموش نشود. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - A V A - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط: استرس فراموش نشود.ایشالا دکترا و اپلای و ازدواجتون استرسارو جبران کنیم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nlp@2015 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط:زیر ۱۰۰(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: من که اصلا حوصله ی شوخی ندارم .خسته شدم از بلاتکلیفی فقط میخام رتبم خوب شه همینرتبه چند دوس داری بگم واست بزنه |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yagmur0022 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان پارسال این زمونا اینجا ثبت نام کردم اونموقع با اینکه خوب نخونده بودم اصلا خیلی امیدوار بودم قبول شم امسال برعکس.... ایشالله هفته بعد این زمونا خبرای خوب میشنویم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: حاجی توکلی اگه امشب رئال برد رتبه ها ی بچه های طرفدار رئال رو یه صفایی بده.ر ئالم که باخت |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ر ئالم که باختشما خودتون رو محروم بدونید. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط:چرا من بدبخت؟؟؟(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ر ئالم که باختشما خودتون رو محروم بدونید. اکسپلور طرفدار رئاله من طرفدار یوونتوس بودم بغرآآآن |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:اوه اوه یوونتوس، شما محروم مادام العمر شدید. مدارکتون تا سیکل باطل شد. باید از نو دیپلم بگیرید.(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط:چرا من بدبخت؟؟؟(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ر ئالم که باختشما خودتون رو محروم بدونید. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط:به حق همی کنکور(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:اوه اوه یوونتوس، شما محروم مادام العمر شدید. مدارکتون تا سیکل باطل شد. باید از نو دیپلم بگیرید.(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط:چرا من بدبخت؟؟؟(16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ر ئالم که باختشما خودتون رو محروم بدونید. ایشالله تموم تیم های تهرونی سقوط کنن لیگ دسته یک (خداروشکر مثبت و منفی نداره اینجا) |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - explorer - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ
مستر بلک، محروم بفرما هرچه ضدرئالیست را. آمین. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Haj Reza - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ ب.ظ
یادمه سال ۸۹ واسه کنکور کارشناسی هیچ امیدی نداشتم و میخواستم بار و بندیلمو ببندم واسه کنکور سال دیگه ولی رتبه ها که اومد دیدم برخلاف انتظارم رتبم خوب شد و میتونم روزانه قبول شم، خلاصه خیلی از دیدن رتبم جا خوردم و خوشحال شدم امیدوارم امسالم اون اتفاق تکرار بشه |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ
دوستانی که هفته دیگه رتبشون تک رقمی میشه یا دورقمی! بله با شما م دوست عزیز جون هرکی دوست دارین برید آتلیه یه عکس درست و حسابی بگیرید ! بعدش میرید تو این موسسات.... عکس میزارین رتبه فلان! ما به جای موتیویت شدن برای ثبت نام اول یه سری خوب میخندیم بعد پشیمون از این عمل کیا دیدن این عکسا رو بعضیاشون خیلی جالبه!!!! شماالگوی ما هستید دوستان! |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
جدا خوش به حال اونایی که زیر ۲۰ میشن و میرن شریف دست راستتون رو محکم بکوبید تو سر من ضربه مغزی بشم اصلا |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: جدا خوش به حال اونایی که زیر ۲۰ میشن و میرن شریفدر تخصص کاربر @F@GH هست این کارا. با لانچیکو هم بلد بزنن تو سر ملت. |