![]() |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - cavalier - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ق.ظ
مضحکه چقدر به یکی زنگ میزنم به یکی نه. پول مفت میگیرن برای اینکه مصاحبه دو دقیقه بشینن بخندن دور همی. |
RE: به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - zahra_davoody - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۸ ب.ظ)رمیصا نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام من هم صنعتی اصفهان دعوت شدم ولی تو سایش چیزی در باره ثبت نام در سیستم گلستان ندیدم حتی در مورد هزینه هم مال پارسال رو پیدا کردم ولی برای امسال نیست میشه لطف کنید لینکش رو بذارید |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - رمیصا - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ
لینک اطلاعیه دکتری ۹۴ دانشگاه صنعتی اصفهان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و اینم سامانه گلستان صنعتی اصفهان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. که فقط و فقط با اینترنت اکسپلورر درست کار میکنه. |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - esi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
منم دعوت شدم اما نمیرم، یکی حذف شد !!!!!! ضایع است دیگه با رتبه ۳۶ برم اونجا بعد واسمون کلاس بذارن که فلانی و فلای، نمرت خوب نیست، ارشدت خوب نیست، پیپرت خوب نیست، آخه کی میاد ۴و۵ سال از تهران بره اصفهان برای دکتری !!! اما ادعایی ندارم اما واقعا زور داره بری از این حرفا بشنوی، ۵ سال هم اسیر بشم که آخرش دکتری می گیرم !! همین !! توکل بخدا، قسمت ما شاید چیز دیگه جای دیگه است. |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - mortez28 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ
من هم با ۶۲ فقط شیراز روزانه دعوت شدم که نخواهم رفت! فقط روزانه زده بودم، شاید سرنوشت ما هم چیز دیگه ای باشه... ![]() |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - cavalier - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ
کلا من هنوز دلیل کنکور برگزار کردنو نمیدونم واقعا. وقتی با ده ۱۵ برابر دعوت میشن!! ![]() |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - atenaa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ق.ظ
یکی از دوستان گفتن دانشگاه قم دعوت شدن والله مدیر گروه اینجا خ علاقه داره رشنه ی تجارت الکترونیک و ب سمت مهندسی پزشکی ببره و به ما به زور درسهای پزشکی از راه دور و پردازش سیگنال دیجیتال دادن بچه های ارشد اکثرا تشویق میشن به ساخت سنسور واقعا ربطی به رشتمون نداره واسه دکترا هم همینطوره بیشتر تشویق ب ساخت سیستم های سلامت میشن من نمیدونم چرا؟؟ کلا امکانات ۰ اساتید ۰ اگه میاید اینجا رو هیچی اینجا حساب باز نکنید جز همت خودتون |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - ahmad23 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ
ما دیروز مصاحبه فردوسی مشهد رفتیم، گروه مصاحبه کننده نرم افزار چقد زیاد بودن! دانشجوها هم ۳۴ نفر اومده بودن، ۴ تا روزانه ۳ تا شبانه. مصاحبه من که ۵ دقیقه طول کشید. رتبه ت چنده؟ روزانه ای یا شبانه؟ از روی فرمی که قبلا پر کرده بودیم سوال میکردن. مثلا برای مقاله ها میگفتن شهرستان ها ارزشی نداره شریف و امیرکبیر اینا خوبه و در مورد مجله که آی اس آی هست یا نه. در مورد پایان نامه خیلی کم ازم سوال پرسیدن. البته برای بعضی ها خیلی بیشتر طول کشید. |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - raakhshan - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ
اره.همینا بود.ماله بعضی ها به نظرتون چرا اینقدر طول میکشید؟من باید برمیگشتم تهران.تا تموم شد اومدم.دیگه از بچه های دیگه خبر ندارم. |
RE: به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - peyman429 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mortez28 نوشته شده توسط: من هم با ۶۲ فقط شیراز روزانه دعوت شدم که نخواهم رفت!دوست عزیز شما که قصد نداشتید برید چرا زدید؟؟ شاید اگر کسانی که قصد شرکت در مصاحبه نداشتند انتخاب نمیکردند، شانس شرکت در مصاحبه به دیگران هم داده میشد. اقدام شما به سود کسانی می شود که رتبه بهتر دارند و نسبت به آن هایی که رتبه بعد از شما بوده اند و معرفی نشده اند رزومه ضعیف تری دارند. من با رتبه ۷۸ معرفی نشدم. |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - cavalier - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ق.ظ
انقدر دانشجو خودشون دارن که به غیر نرسه!!! |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - mehrankh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۳ ب.ظ
دوستانی که دانشگاه اصفهان دعوت شدن شرایط رزومشون به چه صورته؟ از اساتید اونجا شناخت دارن؟ اساتید اونجا هم به اینکه دانشجوی خودشون رو بگیرن حساس هستند؟ |
RE: به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - mortez28 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ)peyman429 نوشته شده توسط:خیلی ببخشید شما از قصد من خبر داشتید که نمیخواستم برم؟ اگر قصد رفتن نداشتم نمیزدم(18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mortez28 نوشته شده توسط: من هم با ۶۲ فقط شیراز روزانه دعوت شدم که نخواهم رفت!دوست عزیز شما که قصد نداشتید برید چرا زدید؟؟ محض اطلاع بگم که بنده قصد رفتن داشتم ولی همونطور که از پستم مشخص بود مسیر آیندم تا حدودی عوض شد! |
RE: به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - --masumeh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ
من هم مصاحبه فردوسی مشهد بودم دریغ از اینکه از مدرک زبانم سوال کنند!کتابم را ببینند!پایان نامه ای که اینهمه زحمت حمل آن را به خودم دادم بررسی کنند یا حداقل نگاه سطحی بیندازن!!!اینجوری که می بینم میگم اصلا شیراز را نرم نظرتون چیه؟ |
به کجاها دعوت شدید؟؟؟ - cavalier - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ ب.ظ
ببینید من گفتم فردوسی هم مثل بقیه جاها دانشجوهای خودش در اولویت هست. وقتی شریف امیرکبیر شیراز اصفهان تهران علم و صنعت و همه دانشگاهها همین طورن اینجا هم همین طوره. باز اینجا من از استادا میپرسیدم خیلی منصف تر هستن و دقیق بعدا اون مدارکو بررسی کردن و نمره دادن. فردوسیم انقدر کم میگیره که ۷ ۸ تا از خود فردوسی هستن که سخت میشه به بقیه برسه. مخصوصا هوشش که تازه تاسیس هست و بنابراین دو سه سال دانشجوها اگه اپلای نکردن موندن و بنابراین تعداد خود دانشجوهاش زیاده و اساتیدم نمیخوان کس دیگه رو بگیرن معمولا چون میخوان دنبال کار ارشد رو ادامه بدن و استاد و دانشجو بهم شناخت پیدا کردن. البته همه این طور نیستن و شاید بعضی اساتید ظرفیت نداشته باشن و بجاش استادی ظرفیت داره که دانشجوهاش به مصاحبه نیومدن و بنابراین از خارج میگیره. |