![]() |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - نسخهی قابل چاپ |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - zahra19 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام . ممنون از وقتی که قراره بزارید منم هستم |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - newwink - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
سلام آقا تشکر میکنم من عجیب دنبال جاوا هستم و اگه یه درصد امکان داشته باشه میام حتما ولی میترسم اعزام بشم خدمت و اگه اعزام نشم حتما حتما حتما میام. ای اس پی کار کردم. یونیتی کار کردم. پی اچ پی رو هم بلد بودم یه زمان. کلا الگوریتم نویس خوبی هستم. |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - فاطمه رنجبر - ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
سلام منم میخوام تواین دوره ها شرکت کنم |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - kadoos - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام شدیدا دنبال یادگیری جاوا هستم ولی چیزی ازش نمی دونم. امیدوارم این آموزش, مستمر باشه. |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - پرهوده - ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
سلام من هم تمایل دارم شرکت کنم. با سخت گیری هم موافقم ![]() قبلا جاوا کار کردم ولی نه خیلی پیشرفته |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - phontom - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
با سلام منم هستم ان شاالله اگه زنده بمونم ![]() |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - omid93 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام من ساختمان داده در جاوا در ترم مهرماه به دانشجوها یاد دادم و همزمان فیلم هم گرفتم (در محیط netbeans8) به من ایمیل بزنید تا لینک دانلود آنها را بفرستم پیاده سازی ساختمان داده هایی چون صف پشته و لیست پیوندی یک طرفه دو طرفه و هش تیبل و ... در جاوا است ایمیل: zarghanu@gmail.com |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - fo-eng - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
رزرو ... |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - rezajam - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
کار خوبی می کنی من خیلی دوست دارم جاوا یاد بگیرم لطفا اگر میشه از سطح صفر شروع کنی بعد اگر امکانشه جزییات و نکات زیاد داخل آموزش باشه |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - fafajoon - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام. ممنون بابت وقت و انرژی که می گذارید.اگر تایمش خوب باشه، که با کلاس ها تداخل نداشته باشه، انشالله من هم هستم. |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - الام - ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
سلام. ممنون از وقتی که میزارین منم هستم. یه مختصر در مورد جاوا میدونم اما پروژه کار نکردم. اگه با جزئیات گفته بشه و مستمر باشه خوبه |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - minai - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان من ممنون ک دارین همچین کاری میکنین. عاقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منم پایه ام خودم برنامه نویس جاوام چون شاغلم سخت میتونم آن لاین باشم اما حتما پیگیر مباحث خواهم بود. قول نمیدم همیشه باشم سرم خ شلوغه ولی اگه وویس باشه گوش میکنم و کم کم هم سعی میکنم در تماس باشم باهاتون. |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - kader - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
سلام من هم هستم، پایه ای شروع بشه خیلی بهتره |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - رتبه۱سال۹۴ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
Me too. ![]() |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - nazanin_sh - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سلام من جاوارو تا حدی بلدم... نمیدونم شما چه مباحثی رو در نظر دارید. اگه ممکنه سرفصلارو هم اعلام کنید. بابت تلاش و وقتی که میذارید بسیار ممنون |