سوالات کنکور ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
سوالات کنکور ۹۴ - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
یعنی یک رو کسی نمیخواد؟ چقد بی ارزشه این رتبه یک باشه دوستان خودم برش میدارم. فداکاری میکنم دیگه بیا دوست من (رتبه یک) که بخت من و تو از همون روز اول کج افتاد. مثل اینکه قرار نیست من و تو از هم جدا شیم آخه چقد نحسی تو(رتبه یک). چرا هیچ کی تورو نمیخواد |
سوالات کنکور ۹۴ - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
یادمه یه بار تو یه مسابقه اول شدم بعد مجبور شدم کلی پول خرج کنم و شیرینی بدم بعدش گفتم، چه کاریه ادم کلی زحمت بکشه اول بشه و بعد کلی پول خرج کنه شیرینی بده یکی بیاد منو از شر این رتبه خلاص کنه، بگو چرا همه ازش فرارین هر کی این رتبه رو بگیره، من بهش جایزه میدم. شیرینیاشم خودم میدم |
سوالات کنکور ۹۴ - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
خدایا من عاجزانه ازت درخواست میکنم رتبه ۱۳۱۳۱۳ رو به من بده تا هیچ کی جرات نکنه از من شیرینی بخواد چون اون موقع همه از نحسی رتبه من فراری میشن و دیگه نباید به کسی شیرینی بدم فک کنم مدرسان دفترچه هارو از سنجش گرفته باشه، چون دفترچه هایی جدیدی که میذاره تمیز و دست نخورده ان نوشته مهندسی کامپیوتر هم به زودی میذاره اینم حل تشریحی بعضی از دروس ای تی توسط موسسه پارسه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوالات کنکور ۹۴ - maryam.raz - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
دفترچه کامپیوتر هم اومد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوالات کنکور ۹۴ - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: دفترچه کامپیوتر هم اومد انشااله وقتی هفته اینده کلیدا که اومدن همه خوشحال باشن |
RE: سوالات کنکور ۹۴ - faza - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: دفترچه کامپیوتر هم اومد ماهان یه جوری گفته بود از لحظاتی پس از کنکور با سوالات و کلید و ... با شما هستیم که انگار میخواست تا همون شب همه چیزو بذاره رو سایتش! الآن سنجش هم سوالا رو داده، ماهان هنوز اندرخم .... |
سوالات کنکور ۹۴ - maryam.raz - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ
داشتم گزینه هایی که سرجلسه با خودم آورده بودم چک میکردم ببینم با پاسخ های بچه ها چند درصد زدم اول رفتم سراغ معماری دیدم همش جا به جا زدم حتی اونایی که ذقیقا یادم بود چی زدم ولی الان یه گزینه دیگه شده ..... داشتم میزدم تو سر خودم که یادم اومد این دفترچه C هست ومال من D!!!!!! |
آزمون کارشناسی ارشد نرم افزار سال ۹۴ - علیپور - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
از بچه های مانشت خواهش می کنم گزینه هایی که حتمی درست زدن، بیان جواب و عدد گزینه رو ثبت کنند تا یک هفته منتظر نمونیم ببینیم چند چندیم!!!! اگه سوالی هم در مورد کنکور ارشد نرم افزار داشته باشین، خوشحال میشم در صورت بلد بودن، پاسخ شما عزیزان را بدهم |
سوالات کنکور ۹۴ - yagmur0022 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
هرکی دفترچه e آیتی و کامپیوتر رو داره....ممنون میشم لینکشو بهم بده.... |
کلید کنکور ۹۴ - علیپور - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
خوبه که خودشون سوالات رو طرح کردن تا الان ملت رو سر کار میزارن بعد یک هفته کلیدها رو تو سایت نذاشتن، حالا بازم بعد اینک کلیدها رو تو سایت قرار میدند چند بار عوضش میکنند بعدا کلا میبینی که یا سوالات مشکل داره یا کلیدها !!!! خدا رحم کنه به ما کنکوری ها که با عمر ما اینجوری بازی میکنند |
سوالات کنکور ۹۴ - manizhe69 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یکی دفترچه Eآی تی وf کامپیوترو بذاره تو سایت لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
سوالات کنکور ۹۴ - farhud - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)manizhe69 نوشته شده توسط: بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یکی دفترچه Eآی تی وf کامپیوترو بذاره تو سایت لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشما تو دفترچه f سوال ۵۱ با کلیدی که سازمان سنجش داده یادتونه کدوم گزینه درست درمیومد؟ |