|
|
با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - Hamzeh.S - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ
البته تعدادکل سوالا رو هم باید در۳ ضرب کنید. |
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - فاطمه رنجبر - ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
ممنون پس همش ۰ |
|
با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - furuzan - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
بچه ها خواهشا یکی لینک اعتراض کلیدای به سنجشو بذاره من پیداش نمی کنم ممنووون میشم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - reza029 - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ)furuzan نوشته شده توسط: بچه ها خواهشا یکی لینک اعتراض کلیدای به سنجشو بذاره من پیداش نمی کنم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قبلش باید ثبت نام کنی |
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - omid asghari - 08 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
واقعا ۸۰۰؟//////////// |
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - shamim_s - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ)reza029 نوشته شده توسط: لطف کنید بگید با این درصدا قبول میشم؟ به احتمال خیلی زیاد غیرانتفاعی رو قبولید ولی خوب امسال کمی میانگین درصدها بالاتر رفته ولی با توجه به پارسال با این درصدها قبول هستید.نگران نباشید. |
|
با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - scania - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
سلام میشه بگین این درصدا چه وضعیتیم؟ زبان=۲۳/۳۳ مشترک=۲۳/۳۳ مدیریت=۴۰ مشترک=۵۰ معماری=سفید ممنون. |
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - Hamzeh.S - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام میشه بگین این درصدا چه وضعیتیم؟به خاطرپست قبلی معذرت می خوام یه اشتباه توی محاسباتم کردم به خاطرهمین سریع حذفش کردم. پارسال مدیریت سیستم های اطلاعات خواجه نصیرنوبت دوم بامیانگین ۳۲ قبول شد.رتبه ۲۲۴/ |
|
با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - scania - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ
کسی جواب منو نمیده ؟ وضعیت من چی کیشه؟
|
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - ایمکس - ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
سلام زبان ۵۶ مشترک ۳۳ تخصصی ۴۴ بقیه صفر به نظرتون چه بلایی سرم میاد؟ |
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - Hamzeh.S - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
البته دوستان توجه کنن که تخمین ها براساس پارسال هست وعملکردامسال بچه ها ممکنه متفاوت باشه ودیگه اینکه معدل شما هم در رتبه شما اثرخواهد داشت. نفر ۱۶۱ پارسال میانگینش ۳۴/۲۸ بود وتجارت الکترونیک روزانه دانشگاه خواجه نصیرقبول شد. میانگین شما ۳۴/۵ است. |
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - ایمکس - ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
King2 جون داداش با من بودی ؟ یعنی میتونم به شبانه دولتی شهرستان مثل ارومیه یا تبریز امیدوار باشم؟ |
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - Hamzeh.S - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)ایمکس نوشته شده توسط: King2 جون داداش با من بودی ؟ بله دوست عزیز.البته گفتم که رتبتون به معدل شماوالبته عملکردبچه ها هم بستگی داره.میانگینی هم که گفتم ازفایل قبول شدگان ارشد ۹۳ پارسه بودکه یکی ازبچه ها گذاشته بودن. |
|
با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - scania - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
الان کسی جواب منو نمیده؟ ![]() ![]()
|
RE: با این درصدا قبول میشم؟؟؟ :(((( - Hamzeh.S - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: الان کسی جواب منو نمیده؟دوست عزیزپاسخ شمارو درصفحه قبل دادم.البته اگرقبول داشته باشیدبنده رو.بقیه دوستان هم بادیدن پست شما نظرخواهند داد. |