|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - milad12321 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:[attachment=18016](17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم همینو زدم و کاملا مطمئنم (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:چرا ۷ و ۲ میشه ؟(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم همینو زدم و کاملا مطمئنم |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)nillll نوشته شده توسط: من سوال تعداد کلاک تا وقتی q از ١ به ٠ برسه را ٣ تا زدم ۲و ۸ میشدن epiها |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
واسه PIبا کارنو رفتین؟؟!! یا کوئین؟ مگه دسته بزرگتر از ۲تایی داشتیم که EPI بمونه؟ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - batouei - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)nillll نوشته شده توسط: من سوال تعداد کلاک تا وقتی q از ١ به ٠ برسه را ٣ تا زدمشما ۴گوشه جدول کارنو رو تو یه دسته گرفتین یا نه؟ در مورد سوال دومتون باید بگم که اگر ترتیب متغیر ها رو درست نوشته باشید دو تابع متمم همدیگه میشن ترتیبxyzبود که خیلیا بی دقتی کردن.... |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:آخ صفرم مگه بود تو سیگما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم همینو زدم و کاملا مطمئنم (((((((((((((((((((((((((
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: چرا ۷ و ۲ میشه ؟ وقتی دسته بزرگترو میگیری دیگه نباید بری داخل همون دسته های کوچکترو بگیری اینجوری epi معنی نداره |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
خاک تو سرم خیلی بد میشه آسونترین سوالو با خطای دید از دست بدی.... |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
صفرو تو سیگما ندیدممممممممممممممممم ((((((((((((((((((((((((((((((((ای خدااااااااااااااااااااااا ((((((((((((((((((((((
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shoaib.narimani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: خاک تو سرم خیلی بد میشه آسونترین سوالو با خطای دید از دست بدی.... خدا نکنه عزیز من بخاطر شرایط کنکور برا خیلیا پیش میاد ایشالا بقیه سوالات همه درستن |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط:من مطمئنم ۷و۱ میشه(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطف میکنید اون PI & EPI رو بگید گزینه ها غلط نبودن؟ آخه من ۹ و ۰ آوردم!!!!؟۷ ۱ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: صفرو تو سیگما ندیدمممممممممممممممممنگران نباش ما همه از این اشتباهات داریم حتی بدتر |
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.roshan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
۷ - ۱ میشه . کاملا مشحص بود |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sadi_gh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: بله متمم درست بود منم همینارو زدم. اون EPI نزدیک ترین جواب که ۷،۱ بود میشد. خودش ۹،۱ بود! |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: واسه PIبا کارنو رفتین؟؟!! یا کوئین؟ بله داشتیم . گوشه ها!! میشد یه دسته ی ۴تایی!! |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
لطفا اون سوالی که اعشاری داده بود میگفت کدوم گزینه معادل بقیه نیستو بفرمایید جوابشو..؟ فکر کنم عدد میشد ۲۵/۶۲۵؟ |