طراحی الگوریتم گرایش هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - alagh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: میشد این گزینه منم همینو زدم |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - m-kafiyan - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ)at88 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: منم ۵ هرجوری که کشیدم ۵ میشد (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: میشد این گزینه منم همین رو زدم اون یکی که پرسیده بود چند تا از گزینه ها درستند چی میشد؟؟؟ قاطی کردم چی کجا بوده!!! داده بود یا طراحی؟ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - hosein70 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط:منم گزینه ۴ رو زدم ولی گزینه ۲ درسته اخه شما داخل این مثالی هم که زدید برای فیبوناچی اول باید ۲ تا a میگذاشتید |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - shiri - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
نظر من اینه در مورد تخص هوش: ارتفاعه ۵ میشد. اون سواله که چوب بود هر دو طرف مساوی داشت و هر بار از طول کل منهای وسطی رو با کل قطعه ها تشکیل میدادی و بعد وسطی رو میزاشتی کنارش.بین اینه ماکزیمم جوابه داکسترارو نزدم سوال اول رو هم یک منهای دو آلفا زدم.چون پایووتهایی که بزرگتر از الفا درصد بالا هستن یا کوچیکتر از الفا درصد کوچیک هستن.باعث میشن طول قسمت کوچیک از الفا درصد کمتر شه. پس دو الفا درصد از یک کم میشه. دو تا سوال دیگشم یکیشو اشتباه زدم.از بین اون سه تا عبارت یا دو تاش یا یکیش درسته(دقیق نمیدونم). اون یک رو هم که بلمن فورد بود زدم ۲و۹۹ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - شقایق. - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)hosein70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط:منم گزینه ۴ رو زدم ولی گزینه ۲ درسته اخه شما داخل این مثالی هم که زدید برای فیبوناچی اول باید ۲ تا a میگذاشتید سلام میشه توان دو ها. چون واضحه که هر چی پراکندگی تعداد حروف بیشتر باشه هافمن کارآمد تره. |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - Manijeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۴ را پارسه گفته ۳ میشه به نظرتون غلط نیست؟! نه منم زدم ۳ |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - faza - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
به عقیده من که ۱۱۴ گزینه ۱ میشه! |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - m.teymourpour - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
به نظرم پارسه اشتباه حل کرده قبول دارین ما باید بتونیم p_r رو هم داشته باشیم. چون شاید نیاز به برش نباشه و یه تکه کامل سودش بیشتر باشه. قبوله؟ در حالی که گزینه ۳ به ما p_r رو نمیده واقعا عجب تحلیلای آبکی من واسه سوالا اختراع میکنم سر امتحان به همین راحتی من این سوال رو جواب دادم اگه غلط باشه شراح سوالو میکشم دوستان خیلی به حل پارسه توجه نکنین برین حل پارسالشو نگاه کنین. دو تا از طراحی الگوریتم ها رو اشتباه حل کرده تو سایت konkur.in موجوده |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - obdurate - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
سلام ، اولین سوال الگوریتم که Randomized QuickSort بود رو چی زدید؟! جواب سوال ۱۱۳ که راجع به الگوریتم بلمن فورد بود چی میشد؟ من با توجه به اینکه گراف خلوت بود و الگوریتم بلمن فورد در گراف خلوت در بدترین حالت (O (n^2 هست ردم گزینه ی ۱ که «۱۰۰ و ۱۰۰۰۰» است... اما جوابیه ی پارسه میگه ۲ و ۹۹!! جواب درست چیه؟؟؟ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - faza - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)obdurate نوشته شده توسط: سلام ، اولین سوال الگوریتم که Randomized QuickSort بود رو چی زدید؟!به نظر من گزینه ۱ میشه. اما واسه این سوال باید صبر کرد کلید خود سنجش بیاد. |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - mohamad moo - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
منم زدم ۱ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - masoud1459 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)obdurate نوشته شده توسط: سلام ، اولین سوال الگوریتم که Randomized QuickSort بود رو چی زدید؟! اگر طبق گرافی که داده بود ترتیب یال ها رو از سمت چپ به راست به الگوریتم بلمن فورد بدیم کمینه تعداد مراحل رسیدن به جواب یعنی ۲ به دست میاد. (۱ مرحله تمامی رئوس مقدار صحیح فاصله خودشون رو میگیرن و مرحله دوم تغییری حاصل نمیشه و الگوریتم به پایان میرسه) حالا اگر ترتیب یال ها رو بازم طبق همون شکلی که داده منتها ایندفعه از راست به چپ به الگوریتم بلمن فورد بدیم، حالت بیشینه که ۱۰۰ مرحله باشه بوجود میاد(۹۹ مرحله جهت به روز رسانی راس های شماره نود و نه تا راس شماره یک و در آخر هم ۱ مرحله برای اتمام الگوریتم) پس طبق این حل جواب میشه ۲ و ۱۰۰! |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - sarah85 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
دوستان در این لینک میتونید فایل های تصویری که ثابت می کنه سوال ۱۱۱ دو جواب داره رو ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - obdurate - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)masoud1459 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)obdurate نوشته شده توسط: سلام ، اولین سوال الگوریتم که Randomized QuickSort بود رو چی زدید؟! مرسی از پاسختون، آره با این استدلال موافقم... اما الگوریتم بلمن فورد از مرتبه ی (O(V.E هست و من رو حساب اینکه گراف خلوته گفتم که در بدترین حالت از مرتبه ی (O(n^2 میشه و درنتیجه گزینه ی ۱۰۰۰۰ رو انتخاب کردم.... سوال جالبی بود ولی خیلی نامردی بود نباید چنین گزینه ای میدادن... |