|
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - archer22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ چقدر من سوتی دادم تو سوالا...
|
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
بچه ها من فقط اون سوال لیست ۲طرفه رو زدم کدوم گزینه ش میشده؟ لطفا |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: بچه ها من فقط اون سوال لیست ۲طرفه رو زدم کدوم گزینه ش میشده؟ لطفا اون میشد که اول اومده بود مقدارای prev و next ه x رو مقدار داده بود . دفترچه e فکر کنم ۴ بود |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
گزینه ها رو اگه یادتونه بذارید ۶ تا دفترچه بود !! فرق داشتن نمیشه گفت گزینه ی چند |
|
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - noronet - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
pivot فقط ۴و۵ میشدند... جستجوی متوازن هم فقط یک عبارت درست بود ... عبارت دوم |
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - behruz_p - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: pivot فقط ۴و۵ میشدند...۹ نمیتونست باشه؟! |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - bahar1369 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
اون سوال هافمن چی میشد؟؟؟؟؟؟ اینم جزو ساختمان بود آیا؟؟؟ یا مال الگوریتم؟!؟!؟! |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - miha - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
واسه الگوریتم بود،کسی میدونه چی میشده؟ محور۴،۵،۹ میشد |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hamedfayez - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: pivot فقط ۴و۵ میشدند...۹ نمیتونست باشه؟! ۹ هم میتونست باشه جواب میشد ۳ تا |
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nazanin2020 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط: اون سوال هافمن چی میشد؟؟؟؟؟؟ اینم جزو ساختمان بود آیا؟؟؟ یا مال الگوریتم؟!؟!؟! فکر میکنم فیبوناچی بشه |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - arash691 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
دوستان موافق راه حلی که [tex]n\: =\: 2^k\: [/tex] هستید؟ حل رابطه ی بازگشتی رو میگم !
|
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sharareh_moradi - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: اینو چی زدین بچه ها ؟Log(n)+Log(n-1)+Log(n-2)+...+1 = Log(n*(n-1)*(n-2)*...)=Log n! = O(nLogn) |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m-kafiyan - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
سه تا pivot میشد جستجو متوازنم فقط یک دونه اش درست بود مثال نقض اوردم که حالا یادم نمیاد اصلا چی بود مثالش :| |
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - arash691 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:فکر نمیکنم این باشه هااااااااا چطوری به این رسیدین ؟ !!! :|(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: اینو چی زدین بچه ها ؟Log(n)+Log(n-1)+Log(n-2)+...+1 = Log(n*(n-1)*(n-2)*...)=Log n! = O(nLogn) |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Masoud05 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)arash691 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:فکر نمیکنم این باشه هااااااااا چطوری به این رسیدین ؟ !!! :|(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: اینو چی زدین بچه ها ؟Log(n)+Log(n-1)+Log(n-2)+...+1 = Log(n*(n-1)*(n-2)*...)=Log n! = O(nLogn) بله قطعا این نمیشه چون این جواب برای حالتی هست که مسائل به ۲ قسمت تقسیم بشه و با مرتبه خطی ترکیب بشه که این سوال هر دو قسمتش ساده تر از اینی هست که من گفتم و جواب بنظرم همون *Log هست. |