![]() |
شبیه ساز Booksim - نسخهی قابل چاپ |
RE: شبیه ساز Booksim - mojtaba.ahwaz - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
لطفا در صورت اشنایی با data base orion ،توضیح بفرمایید با تشکر |
شبیه ساز Booksim - vamire - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ
سلام من دارم با نتریس کار میکنم میخواستم ببینم کسی میدونه چطور میشه نرخ ارسال و دریافت هر نود در آورد؟ و دیگه اینکه کلا به غیر از نتریس آیا workload های دیگه ای هم هست که بشه دانلود کرد؟ ممنون |
RE: شبیه ساز Booksim - mojtaba.ahwaz - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
با سلام توی خیلی از مقالات با booksim ،این شبیه ساز روی دیتا بیسorion پیاده می کنند درصورت امکان درباره چگونگی پیاده سازی توضح بدهید با تشکر |
شبیه ساز Booksim - Bache Mosbat - 23 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
اوریون دیتابیس نیست. |
شبیه ساز Booksim - mojtaba-structure - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
با سلام ایا می شود متغیر جدیدی را در گره ها اضافه کرد ؟ |
شبیه ساز Booksim - آناشید - ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
با سلام من میخوام task scheduling و core mapping رو در این شبیه ساز تعریف کنم. دستورش چیه؟ ممنون از کمکتون |
شبیه ساز Booksim - Mahdis_Ta - 24 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان کسی با شبیه ساز بوکسیم کار کرده؟؟؟؟ |
شبیه ساز Booksim - mahsa.id6470 - 29 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ
با سلام میشه لطفا فیلم یا اموزش تصویری نصب بوکسیم رو بزارید. من نمیتونم نصب کنم. |
RE: شبیه ساز Booksim - mohammadbo - 04 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ
با سلام من میخوام یک الگوریتم روتینگ جدید به booksim اضافه کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنین |
شبیه ساز Booksim - amirh008 - 08 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ
سلام ممنون میشم اگر کسی نحوه نصب نرم افزار بوکسیم رو بهم یاد بده |
RE: شبیه ساز Booksim - sanaz.b74 - 02 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام میشه کامل برام توضیح دهید چه جوری booksim نصب کنم؟ با راه هایی گفتیم نتونستم یا شاید دارم اشتباه میرم. لطفا با جزییات بهم بگین. ممنون ![]() svn co مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این دستور باید تنهایی در ترمینال نوشت؟ |
شبیه ساز Booksim - adnan86 - 21 فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
سلام آیا تاپیک booksim هنوز فعاله؟ چندتا سوال داشتم فایل توتریال و مقالەش خیلی کم توضیح دادن در موردش، اگه فایل یا ویدیو اموزشی واسش دارید ممنون میشم اگه باهام به اشتراک بزارید و اینکه ایا با anynet هم کە تو پوشە اکزامپلش هستش ، مثالی رو حل کردین چون واسه من ارور میده |