![]() |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم ندا شما با این استرس که داری،وقتی بخواهی فرم اطلاعات نمایش نتایج رو پر کنی از هوش میری.نه هوشیاریما حفظ میکنم اون لحظه حیاتیه ![]() ![]() ![]() |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:من فکر نمیکنم بتونی(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم ندا شما با این استرس که داری،وقتی بخواهی فرم اطلاعات نمایش نتایج رو پر کنی از هوش میری.نه هوشیاریما حفظ میکنم اون لحظه حیاتیه ترجیحا از کسی کمک بگیر |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:چشم نامزدم هست خانواده ام هستن(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:من فکر نمیکنم بتونی(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم ندا شما با این استرس که داری،وقتی بخواهی فرم اطلاعات نمایش نتایج رو پر کنی از هوش میری.نه هوشیاریما حفظ میکنم اون لحظه حیاتیه ![]() ![]() |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محلهای جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام میشود. پس شد بین ۱۳ تا ۱۵ بازم خوبه |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محلهای جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام میشود. این خبر مال دیروز هست. |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:پس یعنی بعد ۱۵ نمیشه دیگه ؟(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محلهای جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام میشود. |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:من میگم یا جمعه هست یا شنبه صبح(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:پس یعنی بعد ۱۵ نمیشه دیگه ؟(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محلهای جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام میشود. |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
نه دیگه از ۱۵ به بعد گفتن بیاین ثبت نام |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نه دیگه از ۱۵ به بعد گفتن بیاین ثبت نامشما هم مگه منتظر نتیجه ای ؟ اینجا که زده دانشجوی ارشد |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نه دیگه از ۱۵ به بعد گفتن بیاین ثبت نامشما هم مگه منتظر نتیجه ای ؟ اینجا که زده دانشجوی ارشد به هر حال کنکور ازاد رو دادم دیگه ... |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:خب وقتی نمی خواین برین چرا شرکت می کنید حق یکی دیگه ضایع میشه؟(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نه دیگه از ۱۵ به بعد گفتن بیاین ثبت نامشما هم مگه منتظر نتیجه ای ؟ اینجا که زده دانشجوی ارشد (۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:تا حالا جمعه زده بودن نتایج رو ؟؟؟؟(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:من میگم یا جمعه هست یا شنبه صبح(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:پس یعنی بعد ۱۵ نمیشه دیگه ؟(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محلهای جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام میشود. |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
دوست عزیز زمانی که کنکور دادم فقط رتبه ها اومده بود و هیچ امیدی به دانشگاههای تهران نداشتم..برام مهمه که از تهران خارج نشم..برای همین رفتم شرکت کردم که اگه سراسری تهران رو نیارم ازاد رو برم. |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوست عزیز زمانی که کنکور دادم فقط رتبه ها اومده بود و هیچ امیدی به دانشگاههای تهران نداشتم..برام مهمه که از تهران خارج نشم..برای همین رفتم شرکت کردم که اگه سراسری تهران رو نیارم ازاد رو برم.آهان خوبه . کارشناسی کجا بودین ؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:آزاد تهران جنوب(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوست عزیز زمانی که کنکور دادم فقط رتبه ها اومده بود و هیچ امیدی به دانشگاههای تهران نداشتم..برام مهمه که از تهران خارج نشم..برای همین رفتم شرکت کردم که اگه سراسری تهران رو نیارم ازاد رو برم.آهان خوبه . کارشناسی کجا بودین ؟ |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
یکی بود ترم ۲ کارشناسی ارشد شریف می خوند . بعد جالب بود هرسال آزاد شرکت می کرد . بعدم می گفت می خوام خودمو محک بزنم . من فکر کردم شما هم اینجوری هستید . |