شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - نسخهی قابل چاپ |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - sherlock holmes - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
بچه ها برای من االان تو سایت گلستان تو قسمت ثبت نام اینطوری زده لازم است دانشجو فرم "مشخصات کامل دانشجوی جدیدالورود" را چاپ نموده و پس از امضاء آن، به همراه بقیه مدارک مورد نیاز مذکور در گواهی پذیرش، به همراه داشته و در تاریخ ۱۳۹۳/۰۶/۱۶ ساعت ۱۱:۴۰ به واحد پذیرش دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مراجعه نماید. در صورتی که تو سایت زده تحویل مدارک ۱۲شهریور ساعت ۱۳ تا ۱۵ برای رشته کامپیوتر.. الان کدوم درسته؟؟؟ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - frr - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: بچه ها برای من االان تو سایت گلستان تو قسمت ثبت نام اینطوری زده منم حیرون همینم ، فهمیدی حتما اطلاع بده لطفا حالا من فردا شاید زنگ زدم |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - behnam.m - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
با این برنامه یه بار باید ۱۲ شهریور بریم و یه بارم ۱۶ شهریور برا انتخاب واحد در حالی که شروع کلاس ها روز ۲۲ شهریور هست. فک کنم یکم مفهوم اینترنت زیر سوال رفته!!! کسی تهران نیستش تا یه سری بزنه؟؟ یه دنبا ممنون میشیم اگه کسی با خبر شد به همه خبر بده |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: حواستون کجاست؟؟ تاییدیه تحصیلی فقط برای دانشجویان کارشناسیههههه تو کادر بنفش نوشته شما چرا جلو دانشگاهت نوشتی خواجه نصیر برم نرم؟؟ بده مگه خواجه نصیر؟؟؟!!!! شریفم قبول شیم یکی میگه بابا ام آی تی بهتره... از زندگی خسته شدم به خدا.... |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - itmsh - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: منم مجازی قبول شدم. ظاهرا ثبت ناممون مثل بقیه اس. فعلا باید غیر حضوریش رو انجام بدیم و ۱۷ شهریور هم حضوری ممنون از راهنماییتون. ببخشید می دونید کجا باید دروسی که برای ارشد ارائه می شه رو ببینیم؟؟؟ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: حواستون کجاست؟؟ تاییدیه تحصیلی فقط برای دانشجویان کارشناسیههههه تو کادر بنفش نوشته خطا صرفا بخاطر منقضی شدن نیست و منشأ مشکل میتونه اعتبار لایسنس از جمله تحریم Domain سایتهای ایرانی و ... باشه. سایت دانشگاه قبلیمم همین مشکل رو گاهی اوقات داشت. با Continue to this website (not recommended). میشه کار رو ادامه داد (اگرچه خودتون استادین) (۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)itmsh نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون. ببخشید می دونید کجا باید دروسی که برای ارشد ارائه می شه رو ببینیم؟؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ق.ظ
برای نحوه گرفتن وام کسی اطلاعی داره به چه صورته؟ ایا شرایط خاص داره یا به همه میدن؟؟ اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیار بقیه هم بذاره |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - frr - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
سلام چطوری میشه با خوابگاه خواجه نصیر تماس گرفت ؟؟؟ تلفن که جواب نمیدن تماس با ما کار نمیکنه ایمیل ها که دادن معتبر نیستن و نمیشه بهشون ایمیل ارسال کرد! آقا کسی هست که بخواد از ۱۲ تا ۱۶ تهران بمونه ؟ |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. راهنمای ورودی های ۹۳ هست. یه راه ارتباط هم پیدا کردم!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این صفحه برای پرسیدن سوالات هست. ضمن اینکه تو صفحات دیگش اطلاعات مفید و کاربردی پیدا میشه. این طور که نوشته، وضعیت خوابگاه ۲۰ شهریور معلوم میشه. البته اگه بدن. |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
فکر میکنم افتضاح به بار آوردم.. حقوق پدر رو نوشتم ۲ و خورده ای... عمرا به من وام بدن... (( چقدر من ساده ام اخه... اخه باید دروغ میگفتم؟؟ نه... من دروغ نمیگم... |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Amalthea - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: فکر میکنم افتضاح به بار آوردم.. حقوق پدر رو نوشتم ۲ و خورده ای... عمرا به من وام بدن... ((........ |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: فکر میکنم افتضاح به بار آوردم.. حقوق پدر رو نوشتم ۲ و خورده ای... عمرا به من وام بدن... ((باعرض معذرت ، شما خیلی لوس هستید و صحبت میکنید.بیشتر پست هاتون همینجوریه. شما دست مبارک رو در جیب کنید ترمی دو میلیون بدید صحبت کردن عادیتون یادتون نرفت بیا بزن منو... خب؟ |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - alphax - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
سلام دوستان من اولین باری هست که تو مانشت پست میدم من شبانه خواجه نصیر قبول شدم من به شماره ۰۲۱۸۴۰۶۳۳۹۴ زنگ زدم.گفتم میزان شهریه ثابت چقدره؟ گفتند که پارسال ثابت ۴۰۰ تومان و متغیر ۸۰ تومان.احتمالا امسال ۵۰۰ و ۱۰۰ باشه.البته گفت که تو سایت زدن ولی من که ندیدم.کسی دید خبر بره همچنین گفت که از پارسالی ها ۱ میلیون واسه ثبت نام گرفتیم.امسال شده ۱/۵ در مورد کلاس هم باید بگم که فقط یه جلسه هست.نگران نباشید. |
RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
مدیریت سیستم های اطلاعات و تجارت جز گرایش های دانشکده صنایع است... ما کی باید برویم؟؟ یک سری باید بریم میرداماد ساختمان مرکزی.. یک سری هم دانشکده کامپیوتر.. هردو ۱۶ است ولی ساعتاش رو نگاه میکنم گیج میشم من... |
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - sixsixsix - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
از دوستان کسی در مورد خوابگاه دانشجویان شبانه اطلاعی نداره؟ که خوابگاه میدن یا نه(به دانشجویان شبانه)؟ |