تالار گفتمان مانشت
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mndn - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

pdf به روز شده مشکل دارد حجم ۰ بایت !!!!!!!!

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - Saoshiyant - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ

۱۶۴ شبکه - فردوسی مشهد

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - sadafak7 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ

چه خوب هم کلاسیامون راحت پیدا میشن از اینجا!
منم شبکه امیرکبیر آوردم روزانه.

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - hbarghi - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ق.ظ

سلام به همه دوستان
رتبه ۱۰۱۳
امنیت مالک اشتر مجازی قبول شدم

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - zahra os - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ

منم با ۸۵۵ آی تی ، مدیریت سیستم های اطلاعاتی ایوانکی قیول شدم

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - Samaneh1991 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ

سلام اگر خواستید منم به لیست اضافه کنید. با ۲۵ گرایش ۱ و ۴ ، تجارت الکترونیک روزانه امیرکبیر قبول شدم

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط:  سلام اگر خواستید منم به لیست اضافه کنید. با ۲۵ گرایش ۱ و ۴ ، تجارت الکترونیک روزانه امیرکبیر قبول شدم
تبریک

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - memoljoon - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)sarah_azd نوشته شده توسط:  168 آی تی الزهرا روزانه
یکم رتبه هارو دیدم حالم گرف
با ۱۵۵ خواجه نصیر قبول شدن!علی تورو میگم ها!!!
واقعا فرق این دوتا دانشگاه چقده؟
برا من گرایش خیلی مهم بود.از تجارت اصلا خوشم نمیاد...
ضمنا از پست مفیدتون ممنون.

ههه منم آی تی الزهرا قبول شدم باهم هم کلاس شدیم

من رتبه دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ۲۴۰ بودم آی تی روزانه الزهرا قبول شدم.
منم به لیست اضافه کنین

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - fatemeh_m - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)mr.ramezani نوشته شده توسط:  
(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)fatemeh_m نوشته شده توسط:  سلام
منم ۱۲۳ شبکه
امنیت مالک اشتر روزانه

سلام.
منم ۱۲۳ آووردم و البته با شاگرد اوّلی روزانه امنیت اصفهان

تبریک میگمSmile
البته ۱۲۳ بدون سهمیه شاگرد اولی هم اصفهان روزانه قبول میشه Smile

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ziba.O - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)hadis123 نوشته شده توسط:  منم ۱۷۶-امنیت مالک اشتر- روزانه

سلام ببخشید مالک تا رتبه چند روزانه ورمیداره؟سهمیه هم داشتین؟
ممنون

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - jigarak - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ

۳۰۴ روزانه قم تجارت الکترونیک

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mary~j - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ

این فایل مشکل داره لطفا یه نفر مشکل رو حل کنه.

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mamalfafa - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ

سلام.اقا شما ک لطف کردید میشه درصد درس ها رو هم ک زدن واسمون بذاری تا ببینیم چند چندیم باهاشون؟

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - erf4n - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ

آقا من رو یکی توجیه کنه،
این مال سال ۹۳ هست که خودم الان عکسشو گرفتم، رتبه خودم ۴۰۰ شد که قبول نشدم،
بی ادبی نباشه ولی چطور به کرات آقایون و خانم هایی میگن مثلا با رتبه صد و خورده ای فردوسی آوردن که رتبه آخرین نفر قبول شده تو شبانه فردوسی ۷۷ هست؟؟؟؟؟؟؟
سازمان سنجش که اشتباه نمیکنه،میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
کد رشته ها مال روزانه و شبانه امیرکبیر، صنعتی اصفهان و فردوسی و علم و صنعته فک کنم.
خواهشا مطلعین جواب بدین.......

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ziba.O - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ

(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)erf4n نوشته شده توسط:  آقا من رو یکی توجیه کنه،
این مال سال ۹۳ هست که خودم الان عکسشو گرفتم، رتبه خودم ۴۰۰ شد که قبول نشدم،
بی ادبی نباشه ولی چطور به کرات آقایون و خانم هایی میگن مثلا با رتبه صد و خورده ای فردوسی آوردن که رتبه آخرین نفر قبول شده تو شبانه فردوسی ۷۷ هست؟؟؟؟؟؟؟
سازمان سنجش که اشتباه نمیکنه،میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
کد رشته ها مال روزانه و شبانه امیرکبیر، صنعتی اصفهان و فردوسی و علم و صنعته فک کنم.
خواهشا مطلعین جواب بدین.......

با داشتن سهمیه ی شاگرد ممتازی احیانا