تالار گفتمان مانشت
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mary.blueribbon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)mohammad 1 نوشته شده توسط:  منم ۵۱۰ معماری هستم روزانه محقق اردبیلی قبول شدم اگه خواستید اضافه کنید

منم شبانه همین دانشگاه قبول شدم. شما ازش چی میدونید؟ دانشگاه خوبیه؟ اساتیدش چجورن؟

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - unknown! - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  نمیدونم امثال چه اتفاقی افتاده، ولی هر چی هست برای بعضی ها واقعا ناراحت شدم، بنده پارسال با ۶۲ آخرین نفری بودم که نرم افزار روزانه قبول شدم دانشگاه تهران. ولی امسال یکی با ۵۸ شهید بهشتی قبول شده، فکر می کنم کمی عدالت رعایت نشده. خلاصه دوستانی که نسب به پارسال جاهای خوب تر رو از دست دادن ما رو در غم خودشون شریک بدونن. خیلی ناراحت شدم. ولی نگران نباشید و به تلاشهاتون ادامه بدید. امیدوارم که موفق باشید.
ممنون بابت همدردیتون
لب مرز قبول نشدم بعضی وقتا یه اتفاقایی میوفته که شاید خودمون ندونیم این برامون بهتره منم با این دید میرم شهیدبهشتی که حتما این واسم بهتر بوده و سعی میکنم بهترین باشم و بیشتر درس بخونم که واسه ازمون بعدی لب مرز نباشم
خداروشکر.
بازم تشکر و ارزوی موفقیت برای شما

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - monnaa5226 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ

نبنیتیتلیجبی

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - monnaa5226 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

نتنسبینستبستببسیش

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - monnaa5226 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

نتنسبینستبستببسیش

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - monnaa5226 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

یببلثقثثقق

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamed_mirsaeidi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ

سلام
منم با ۴۹۸ نرم افزار روزانه شهید رجایی قبول شدم...........!

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mary.blueribbon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ

منم با ۶۲۵ معماری محقق اردبیلی شبانه قبول شدم

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamid88 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ

عاغا مهدی اسم ما هم بنویس تو خوبها
١٨٥٠ نرم افزار
غیرانتفاعی پویش قم

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - سودابه م - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ

من ۶۰ معماری با هم پوشانی:دی روزانه امیرکبیر
مرسی تاحالا دوتا ازهمکلاسیاموپیدا کردم

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - bazm - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ

منم با ۳۸۷ هوش شبانه مالک اشتر قبول شدمSad

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hosein70 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ق.ظ

سلام بچه ها
منم با ۶۰۷ هوش دانشگاه شهید باهنر کرمان شبانه قبول شدم
موفق باشید

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - reza_saleh - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ق.ظ

سلام. ۲۷۷ نرم افزار - اراک روزانه (البته قبلش فقط تهران ها و اصفهان ها رو زدم که نیاوردم - منتظر کارنامه نهایی هستم)

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - sbp - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ

سلام ، منم با ۴۱۵ هوش، باهنر کرمان روزانه قبول شدم

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mhma_1367 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ

لطفا نتایج رو تو اتاق زیر اعلام کنید ، لینک رو آقای ادمین دکتر تنهایی دادن.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.