تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ

نه ایشاالله تا دهم بدن و همه هرجایی که میخوان که قبول شن.

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ

حدقالش میره برای ۱۲ شهریور به نظرم

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  حدقالش میره برای ۱۲ شهریور به نظرم
چرا ۱۲ ام؟

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  حدقالش میره برای ۱۲ شهریور به نظرم
چرا ۱۲ ام؟

حدس شخصی

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ

من از صبح دارم رفرش میکنم شاید خبری شدHuhHuh

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ

این طور که مطمئن شدم. حدودا ۱۰ هزار نفر در مهر و ۱۰ نفر در بهمن افزایش ظرفیت داشته .
منتها چقدر سهم این افزایش ظرفیت مربوط به رشته کامپیوتر است مشخص نیست!

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  من از صبح دارم رفرش میکنم شاید خبری شدHuhHuh
امروز اصلا نمیاد . خیالت تخت
چون اینها حداقل ۲۴ ساعت قبل روز و ساعتش اعلام میکنن
البته بستگی به رئیس ازمون داره. نفر قبلی این طور بود.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  
امروز اصلا نمیاد . خیالت تخت
چون اینها حداقل ۲۴ ساعت قبل روز و ساعتش اعلام میکنن
البته بستگی به رئیس ازمون داره. نفر قبلی این طور بود.
میدونم امروز نمیادBlush
واسه خبر اومدنش رفرش میزنم

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ

..................

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ

خاک بر سر شون با خبر دادنشون همون ۱۰ ام بزنن من راضیم دیگه ۱۰ام شون ۱۵ ام نشه خوبه میمیرن یه روز دقیق بگن من بدبخت ثبت نام دولتیم ۱۸ امه باید تا قبل ۱۶ ام بزنن یا نه خیلیا منتظرن بین آزاد و دولتیAngryAngryAngry

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  حدقالش میره برای ۱۲ شهریور به نظرم
ببین اقا ارشده خواهش میکنم حدس خو ب بزن حداقل بگو همون دهم من کلی کارامو گذاشتم واسه بعد اعلام نتایج استرسو کم کن بجا زیاد کردن ....ممنون

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  حدقالش میره برای ۱۲ شهریور به نظرم
ببین اقا ارشده خواهش میکنم حدس خو ب بزن حداقل بگو همون دهم من کلی کارامو گذاشتم واسه بعد اعلام نتایج استرسو کم کن بجا زیاد کردن ....ممنون

چه حرفی هست
میخواهید خودتون گول بزنید؟
آقا فردا نتایج میاد.

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
اگر دنیا به حرف ما بود...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - irera - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ

من از سربازی مرخصی گرفتم فقط بیام نتایج رو ببنیم یعنی اگه ندن تا ۱۰هم واقعا به فنا میرم

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ

متاسفانه خانم ها همه رو گرفتند.سر کلاس که میری میبینی ۷۰ درصد خانم هستند.
باید سهمیه پسران رو از دخترها بیشتر کنند

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - lord master - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ

(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد درباره زمان اعلام نتایج پذیرشهای این دانشگاه، گفت: نتایج نهایی ارشد و دکتری همچنین آزمون سراسری بین روزهای ۹ تا ۱۰ شهریورماه اعلام می شود.

یعنی نمیتونن یه زمان درس اعلام کننConfused بازم گفتن "بین۹تا ۱۰":DConfused